ULTIMA ORĂ
ECHIPA NAŢIONALĂ / FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL

„Baciul” l-a dat de gol pe Petrescu: „Se întâlneşte cu cei de la FRF”

Christoph Daum va prăsi echipa naţională a României (vezi detalii aici), iar primul nume de pe lista Federaţiei Române de Fotbal este Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj. Gică Popescu l-a dat de gol pe colegul său de generaţie şi spune că acesta a plecat să negocieze cu Răzvan Burleanu pentru a-i prelua pe „tricolori”:

Cele mai citite

”Dan Petrescu m-a sunat azi și mi-a zis că se întâlnește cu cei de la federație. Așteptăm să vedem ce rezultat vor avea discuțiile. El vrea să-și facă meseria de antrenor. Dacă va fi numit selecționer, atunci îmi voi spune punctul de vedere”, a spus Gică Popescu pentru Libertatea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dan Petrescu, selectioner! „A zis că nu se refuză!”

Ilie Dumitrescu a vorbit şi el despre dorinţa lui Dan Petrescu de a antrena echipa naţională şi crede că dacă toate detaliile ar fi puse la punct, atunci „Bursucul” s-ar descurca foarte bine pe banca României: „Petrescu a anunţat oficial că echipa naţională nu se refuză. E un vis pentru orice antrenor să ajungă la lot. Nu poate fi condamnat că îşi doreşte acest lucru. El e un tip care munceşte foarte mult, care se implică. El 100% ar sta de dimineaţă până seară pentru a pregăti totul la milimetru”, a spus Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

Ce zic cei de la CFR

Iuliu Mureşan nu vede cu ochi buni eventuala plecare a lui dan Petrescu de la CFR Cluj: „Nu e nicio problemă să discute, dacă te invită Federaţia, e normal să vorbeşti. Poate întâlnirea a şi avut loc, nu ştiu să vă spun. Nu poţi să împiedici FRF să îl abordeze pe Dan Petrescu. Am informaţii în acest sens, dar nu pot să le fac publice. Sunt chestii care ţin de bucătăria internă. Astfel de discuţii nu fac bine jucătorilor şi fanilor noştri, de aceea nu vreau eu să escaladez acest subiect. E un lot format în cea mai mare parte de Dan Petrescu. El e un antrenor care munceşte foarte mult şi nu îşi bate joc de meseria lui”, a spus Mureşan.

Nu rata

Dan Petrescu a revenit în Liga 1 Betano ca tehnician în acest start de sezon, la CFR Cluj, echipă care în acest moment este liderul campionatului. „Bursucul” a antrenat ultima dată o echipă din România în urmă cu doi ani, când a luat Supercupa României cu ASA Târgu Mureş, după 1-0 cu Steaua. După doar un meci, a plecat peste graniţă.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu