ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / CFR-DINAMO 1-0

„MUŞCĂ” toţi din Găman! „A fost VICIERE!” „E clar că e INTENŢIE!”

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo cu 1-0 în derby-ul etapei a 5-a din Liga 1 Betano. Golul clujenilor a fost marcat de Culio din penalty, însă dinamoviştii îl acuză pe George Găman că a viciat rezultatul meciului din Gruia. Ionel Dănciulescu şi Constantin Anghelache l-au atacat pe arbitrul partidei, amândoi declarând că penalty-ul a fost acordat eronat.

Cele mai citite

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor roşii”, a declarat că nu este prima oară când George Găman greşeşte împotriva lui Dinamo. Fostul atacant al dinamoviştilor a anunţat că va trimite, alături de Adrian Mutu şi Ionuţ Negoiţă, o sesizare la Comisia Centrală a Arbitrilor pentru ca Găman să nu o mai arbitreze pe Dinamo la meciurile viitoare.

„În momentele acestea simt o mare supărare, frustrare şi dezamăgire, la fel ca întreaga echipă pentru ce s-a întâmplat aseară. E frustrant că nu poţi să pleci cu un punct dintr-o partidă pe care ai dominat-o, mai ales în partea a doua. Şi asta din cauza unui om care ar trebui să fie imparţial şi care a judecat o fază în care doar el putea să o facă. Până acum speram să fie o coincidenţă nefericită, dar când vezi că la marea majoritate a meciurilor în care eşti arbitrat de el greşeşte împotriva ta e clar că e o oarecare intenţie”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru o televiziune de sport.

Danciulescu CFR – Dinamo 1-0. „Să nu ne mai arbitreze”

„Nu ştiu dacă el a avut poziţionarea corectă să vadă penalty-ul. Am să vorbesc cu Adi Mutu şi cu domnul Negoiţă să facem o sesizare la Comisia Centrală a Arbitrilor ca George Găman să nu ne mai arbitreze pe viitor. E normal să existe greşeli de arbitraj, dar există o istorie în spate la George Găman”, a mai precizat Ionel Dănciulescu.

Fostul preşedinte al clubului Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat la rândul său că George Găman a greşit la faza la care a acordat penalty-ul din care CFR Cluj a marcat singurul gol al meciului din Gruia. „Nu a fost 11 metri sub nicio formă. Acolo, arbitrul nu a făcut o greşeală, poate că a avut ceva care l-a determinat să procedeze astfel. Ar fi fost normal ca domnul Găman George să-şi asume răspundererea că poate să-l găsească faza in poziţii în care să nu aibă vizibilitatea necesară pentru a se pronunţa cu siguranţă. Oricum este viciere de rezultat”, a declarat Constantin Anghelache pentru sport.ro.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu