ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / FCSB - ASTRA 1-1

De Amorim a vorbit despre plecare: „Eu sunt în continuare jucătorul Stelei”

Deşi s-a anunţat că partida cu Astra Giurgiu ar fi ultimul meci al brazilianului William de Amorim la FCSB, mijlocaşul ştie altceva. Nu a amintit de o posibilă plecare la Apoel Nicosia, ci a precizat că el este în continuare jucătorul Stelei.

Cele mai citite

„Pentru modul cum am jucat în repriza a doua, cred că meritam victoria în seara asta. Acum nu trebuie să plângem nici pentru egal şi nici pentru golul anulat . Eu mai am contract cu Steaua, sunt jucătorul Stelei în continuare şi mă voi antrena normal. Nu e bine când pierdem prea multe puncte pe teren propriu, dar sper să ne revenim cât mai repede”, a spus De Amorim.

Romario Benzar s-a plâns de starea gazonului de pe Arena Naţională, care a împiedicat-o, în opinia sa, pe FCSB să-şi impună stilul de joc. Internaţionalul adus recent de la Viitorul speră însă că echipa sa va avea o altă faţă la Lisabona, chiar dacă el nu va putea fi pe teren.

„Am vrut să facem o ultimă repetiţie înaintea meciului cu Sporting, dar, din păcate, nu am făcut un meci prea bun şi nu am obţinut un rezultat pozitiv. Ne creăm la fiecare meci ocazii, aa a fost şi acum, dar calitatea terenului ne dezanvantajează. Nu-mi venea să cred că aşa poate arăta gazonul pe Arena Naţională. Sper să ne revenim la meciul cu Sporting, unde îi voi susţine pe băiei din tribună”, a declarat Benzar.

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri