ULTIMA ORĂ
PRELIMINARII CM 2018 / ECHIPA NAŢIONALĂ

Cum şi-a bătut joc Daum de Deac: „Este bătrân”. Reacţia neamţului

UPDATE. Christoph Daum spune că nu i-a zis lui Ciprian Deac, de la CFR Cluj, că nu îl va utiliza pe motiv că este prea bătrân, aşa cum Iuliu Mureşan relatase.

Cele mai citite

„E incredibil ce a spus președintele lui CFR, că aș fi zis eu că Deac e bătrân. E incredibil! De ce trebuie mereu să mă apăr împotriva minciunilor?! I-am spus lui Ciprian că ne bazăm pe el, chiar dacă e mai mare ca vârstă”, a declarat Christoph Daum.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

 

********************************************************************************************************

Iuliu Mureşan a povestit o discuţie pe care Ciprian Deac, jucătorul lui CFR Cluj, a avut-o cu selecţionerul României, Christoph Daum. Neamţul l-a chemat pe jucătorul ardelenilor pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru şi i-a explicat de ce nu are de gând să-l bage în teren.

Oficialul celor de la CFR Cluj este foarte dezamăgit de comportamentul pe care neamţul l-a avut cu Deac şi spune că i se pare o bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat:

„Să plece!”

Totodată, preşedintele celor de la CFR Cluj spune că neamţul ar trebui să plece cât mai repede de pe banca echipei naţionale a României! Deranjat de ceea ce s-a întâmplat cu Deac, Mureşan şi-a pierdut răbdarea cu Daum:

Nu rata

„M-am bucurat şi m-am întristat în acelaşi timp. Pentru că mi-a spus Ciprian că a fost chemat de selecţioner şi i-a spus: ‘Ştii, nu o să te bag să joci, pentru că eşti prea bătrân’. Nu s-a uitat când l-a selecţionat la buletinul lui? Mi s-a părut o bătaie de joc! După asemenea comportamente şi greşeli, ce să zic… Să plece”, a spus Mureşan pentru Telekom Sport.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu