ULTIMA ORĂ

Tragedie pe litoral! Un bărbat de 43 de ani s-a înecat la Costinești

deces litoral. Un barbat de 43 de ani a murit inecat la Costinesti

Chiar dacă finalul de weekend nu a adus vremea așteptată de turiștii de pe litoral, unii dintre ei s-au încumetat, totuși, să se aventureze în apa mării. Din cauza valurilor foarte mari, salvamarii au încercat să îi țină cât mai aproape de țărm, dar nu toți au fost suficient de cooperanți. Iar marea agitată a făcut o victimă în cele din urmă, a 12-a din acest sezon estival.

Cele mai citite

DECES LITORAL. Un bărbat de 43 de ani, din Baia Mare, a murit duminică seară, înecat, după ce a fost luat de valurile puternice, iar salvamarii nu au putut interveni în timp util. Tragedia s-a petrecut în Costinești, după ce bărbatul a trecut de zona delimitată de salvamari și a ajuns într-o zonă periculoasă. După ce a fost scos din apă, cadrele medicale au încercat minute în șir resuscitarea, însă a fost în zadar.

DECES LITORAL. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță spun că au fost solicitați duminică seară, iar intervenția a fost făcută în cel mai scurt timp posibil. Bărbatul de 43 de ani a fost scos din apă cu stop cardio-respirator, iar decesul a fost declarat după mai multe zeci de minute în care s-a încercat resuscitarea, scrie news.ro.

Nu rata

Este a 12-a persoană care își pierde viața până acum pe litoral, deși abia s-a trecut de jumătatea sezonului estival. Cifra este una foarte mare față de anii precedenți, iar salvamarii avertizează turiștii să nu se aventureze, mai ales atunci când valurile sunt mari.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri