News

Denisa Botcari şedinţă foto SEXY pentru un calendar

Denisa Botcari a decis sa lase deoparte scandalurile in mijlocul carora s-a aflat vara aceasta si sa se ocupe din nou de cariera de model....
01.10.2014 | 13:13
Denisa Botcari sedinta foto SEXY pentru un calendar

Denisa Botcari a decis sa lase deoparte scandalurile in mijlocul carora s-a aflat vara aceasta si sa se ocupe din nou de cariera de model.

1

Blonda din Playboy care a jonglat in ultima vreme cu nume grele de burlaci din showbiz, cum ar fi Irinel Columbeanu, Adrian Cristea sau Mihai Costea, tocmai s-a intors de la Monte Carlo, unde a realizat o sedinta foto pentru un calendar care urmeaza sa fie comercializat in Singapore. Cum asiatici pun mare pret pe blonde sexoase, Denisa s-a dovedit cea mai buna alegere. Dovada in acest sens o reprezinta chiar fotografiile realizate care cu siguranta ca-i vor aduce romancei alti admiratori, de data aceasta de pe alt continent.

2

Pentru aceasta sedinta foto, Denisa Botcari a schimbat zece seturi de lenjerie intima iar sedinta foto a durat aproape 10 ore.

La sfarsitul acestei saptamani, blonda urmeaza sa plece la Londra, pentru o alta sedinta foto sexy. Denisa a prins un contract de imagine cu o firma britanica in valoare de 5.000 de euro. De altfel, tanara locuieste de cativa ani la Londra, insa in urma cu cateva luni s-a intors in tara pentru o scurta vacanta dar i-a placut atat de mult incat a ramas pana in aceasta toamna.

3

sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!