DEZAFILIEREA CRAIOVEI / PROCES

DEZAFILIEREA CRAIOVEI. Punct important obținut de Mititelu: ”Sandu și Dragomir sînt terminați!”

UPDATE 13:24 / Audierile s-au încheiat, iar Adrian Mititelu a ieșit din sală cu un aer plin de optimism.

Cele mai citite

”Am avut azi un hop foarte important și greu, dar Dumnezeu și Justiția m-au ajutat să îl trec. Cererea de reunire a celor două dosare le-a fost respinsă adversarilor mei. Judecătorii au spus că, deși au competența să o judece, nu o vor face, pentru că nu vor să contribuie la o tragere de timp de judecată. Sandu și Dragomir sînt ca și terminați.

Înregistrările audio le dovedesc vinovăția, iar ei știu asta. După ce judecătorul o să îl audă și pe Borcea pe înregistrări, chiar nu mai am nevoie de el să fie audiat în instanță. Să stea cît vrea el pe la infirmerie, că văd că numai probleme de sănătate invocă. Și el și Stîngaciu se tot ascund, dar ați văzut ce au spus judecătorii de ei în sala. Voi reveni cu Universitatea sigur de la vară, dar vreau să știți că am pierdut 6 ani din viață și mă doare sufletul de familia mea, de suporterii adevăratei Craiova, dar și de mine.

Îmi este tare greu şi doar Dumnezeu îmi mai dă forţa să lupt. Îmi doresc ca în fruntea fotbalului românesc să vină Gică Popescu preşedinte, dar să îl ajute şi Gică Hagi. Lui Hagi îi urez din suflet şă cîştige titlul. Ştiu ce înseamnă să te lupți cu echipele mari, avînd doar copii în echipă. Aşa i-am avut şi eu pe Lung, Găman şi pe fraţii Costea. Cînd o să joace Steaua cu CS U, o să ţin cu Steaua. În viaţa mea nu o să ţin cu o echipă de impostori a lui Rotaru.

Mă rog la Dumnezeu să nu se termine construcţia noului stadion, pînă cînd vom reveni noi, deoarece nu vreau ca el să fie spurcat de echipa lui Mihai Rotaru. În vară, FC U va reveni şi vreau să vadă toată lumea ce masă de suporteri avem noi”, a declarat Mititelu.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judecătorii de la Curtea de Apel București s-au întrunit pentru un nou termen în cazul dosarului ”dezafilierii Craiovei”.

Cele două dosare nu au fost reunite, așa cum a cerut avocatul lui Mircea Sandu. Acesta ceruse ca dosarele membrilor Comitetului Executiv al FRF să fie judecate de completul de la Curtea de Apel. Completul de judecată: ”Aveam competența să-l judecăm, dar respingem cererea, deoarece nu vrem să tergiversăm cauza!”

Federația Română de Fotbal a fost apoi avertizată, după ce Adrian Stîngaciu, directorul departamentului juridic, nu s-a prezentat, pentru a cincea oară, la audieri. ”Nu-i normal ca el să se ducă la Lausanne, în loc să vină aici, să reprezinte interesele FRF”, a spus un judecător.

Nu rata

Lui Cristian Borcea i s-a transmis că va fi adus cu poliția la audieri. De altfel, fostul investitor de la Dinamo a fost ironizat de completul de judecată: ”Borcea vrea eliberare condiționată ca să vină la acest proces?”

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu