ULTIMA ORĂ
TENIS / MADRID

Dezvăluirile Simonei: „După Miami, Darren a încetat să mai lucreze cu mine!”

madrid-darren-cahill-simona-halep-1

Simona Halep a cucerit pentru a doua oară la rând trofeul la Madrid, dupăc e s-a impus în două seturi în faţa Kristinei Mladenovic. La finalul meciului, sportiva naostră a aceceptat să vorbească despre momentul de la Miami, când s-a răstit la antrenorul său, Darren Cahill şi a dezvăluit că autralianul a refuzat să mai lucreze cu ea atunci.
„Acum pot, în sfârșit să vorbesc despre asta. Am pus acum câteva săptămâni că voi spune mai târziu. Azi, la festivitatea de premiere, i-am mulțumit lui Darren pentru că s-a întors. După Miami, a încetat să mai lucreze cu mine pentru că a fost supărat după acel meci cu Konta. Nu a fost supărat pentru că am pierdut, ci din cauza atitudinii mele și pentru că a simțit că am renunțat. De aceea am început să lucrez din greu la atitudine, la mentalitate, pe plan psihologic.

Cele mai citite

Azi am arătat că e o nouă Simona, una care nu mai renunță, chiar dacă am pierdut un set secund strâns. Mă face să mă simt mândră că am putut să schimb asta într-un timp atât de scurt. Acum vreau să păstrez asta și să o întăresc. Nu vreau să mai pierd acest lucru, pentru că personalitatea mea poate să fie un pic nebunească pe teren. Tot ce trebuie să fac este să stau calmă pe teren, pentru că atunci când sunt calmă, văd jocul mai bine și înțeleg ce face oponentul. În felul acesta, pot să joc tenis mai bine”, a spus Halep pentru WTA Insider.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu