Fotbal intern

DINAMO. SURPRIZĂ! Cine face cadou un STADION nou „cîinilor”

DINAMO. Comandantul CS Dinamo, cea mai bună canotoare a secolului 20, Elisabeta Lipă, lucrează intens pentru modernizarea bazei din şoseaua „Ştefan cel Mare”: „Prioritară acum este sala de...
28.05.2015 | 16:36
DINAMO SURPRIZA Cine face cadou un STADION nou ciinilor

DINAMO. Comandantul CS Dinamo, cea mai bună canotoare a secolului 20, Elisabeta Lipă, lucrează intens pentru modernizarea bazei din şoseaua „Ştefan cel Mare”: „Prioritară acum este sala de gimnastică, iar în paralel se lucrează la documentaţia stadionului”

DINAMO. Baza clubului sportiv Dinamo va avea un stadion nou pînă în anul 2020. Se lucrează intens la documentaţie, însă procesul merge destul de lent. Pe lângă construcţia noului stadion, baza din şoseaua „Ştefan cel Mare” va avea şi o sală de gimnastică, aceasta fiind prioritatea imediată.

„Mi-aş dori să am noutăţi faţă de ceea ce era pînă acum. Păstrăm corespondenţa cu Ministerul, iar proiectul noului stadion este în vizorul conducerii acestuia. Noi facem tot posibilul să terminăm documentaţia, dar procedurile sînt foarte greoaie. Cu toate acestea eu sper să reuşim să facem ca această bază să aibă o arenă frumoasă, nu numai de fotbal. Va fi şi pentru alte activităţi, nu doar pentru fotbal. Să vină lumea să se mişte, să facă sport şi mişcare. Cu velodromul nu se anunţă nimic, pentru că este o construcţie foarte veche. Poate căpăta o altă utilitate, dar toate trebuiesc luate pe rînd. Prioritară acum este sala de gimnastică. În paralel facem documentaţia pentru stadion pentru a intra spre finanţare. În 2020 România şi-a luat angajamentul pentru găzduirea meciurilor la Euro”, a precizat Elisabeta Lipă în emisiunea „Trafic sport” de la radio Total Sport FM.