LIGA 1 / DINAMO

DINAMO. Ce condiţii pune Contra. ”Vom lupta pentru primele 2 locuri”

DINAMO. Cosmin Contra a fost nemulțumit de faptul că i s-au adus critici după ultimele două meciuri, cu Viitorul și Craiova, ambele încheiate 0-0. 

Cele mai citite

DINAMO. Antrenorul a explicat și în ce condiții își va prelungi contractul, scadent la finalul campionatului.

„Sunt multe lucruri de stabilit în vară, vom vedea ce condiții sunt și de ce are nevoie echipa, dacă vom ajunge la un comun acord cu cea mai mare plăcere rămân, depinde de buget, de ce obiective au. Trebuie să facem transferuri și să îmbunătățim infrastructura, la o echipă nu sunt doar salariile, dar și celelalte lucruri ce țin de dezvoltare. Nu depind de trofee sau de alte obiective. Acum sunt critici că nu am câştigat două meciuri, când am venit eu eram afară din play-off, trebuie să fim realiști, nu am depins de noi, nu trebuia să facem pași greșiti, dar iată că am făcut două egaluri”, a declarat Contra.

„Lumea să se uite că Dinamo nu a mai primit gol de trei meciuri! Dinamo era una dintre echipele cu cele mai multe goluri primite în acest sezon. Nu este posibil așa ceva! Nu poți rezolva într-o lună toate punctele slabe de la o echipă. 

Un antrenor, când vine la echipă, ia statistica și se uită pentru a vedea de ce se află în această situație. Am văzut că echipa lua multe goluri din faze fixe, din cauza lipsei de concentare. Cu mine, Dinamo nu a primit goluri din faze fixe.

Eu sunt antrenor ofensiv. Vreau să marcăm, dar nu pot rezolva totul într-o perioadă scurtă.

În plus, Dinamo, în ultimele minute ale meciurilor, nu era peste adversar. Acum, Dinamo joacă la victorie până la finalul meciurilor.

Obiectivul principal era intrarea în play-off, iar acum noul nostru obiectiv este să terminăm cât mai sus. Dacă putem să terminăm în primele două locuri ar fi cu atât mai bine.

La Dinamo trebuie să ne mulțumim doar cu primele locuri și pentru asta trebuie să ne luptăm la fiecare meci. 

Mai sunt opt meciuri, cu ajutorul rezultatelor am putea urca şi mai sus. Cât timp matematic avem șanse, vom lupta pentru primele două locuri, asta e clar„, a mai spus Contra.

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu