Fotbal intern

EXCLUSIV. DINAMO. Contra, anunţ despre NEGOCIERI: ”Am vorbit!”

DINAMO. Cosmin Contra a făcut minuni la echipa din ”Ştefan cel Mare”, reuşind să prindă play-off-ul. Apoi, a avut trei meciuri nu prea reuşite, dar nici de râs nu s-a făcut, 0-0 cu...
19.04.2017 | 00:02
EXCLUSIV DINAMO Contra anunt despre NEGOCIERI Am vorbit
ADVERTISEMENT

DINAMO. Cosmin Contra a făcut minuni la echipa din ”Ştefan cel Mare”, reuşind să prindă play-off-ul. Apoi, a avut trei meciuri nu prea reuşite, dar nici de râs nu s-a făcut, 0-0 cu Viitorul, 0-0 cu CS U Craiova şi 1-2 cu FCSB!

DINAMO. Însă a legat apoi trei victorii, 2-0 cu CFR Cluj, 2-1 cu Astra, la Giurgiu, şi 2-1 cu Viitorul! Iar titlul nu mai e chiar o nălucă! Antrenorul nici nu vrea să audă însă, spune clar ”nu, nu mă gândesc la titlu!”

ADVERTISEMENT

DINAMO. Într-un interviu pentru FANATIK.RO, Cosmin Contra a explicat ce le cere jucătorilor, care e stadiul negocierilor cu Negoiţă de prelungire a contractului şi ce ar vrea de la patron, dacă va accepta să lucreze şi din vară pe banca lui Dinamo.

Salut, Cosmin! Trei victorii consecutive, s-a redus distanţa faţă de liderul Steaua! Te gândeşti la titlu? Mai sunt patru etape!

ADVERTISEMENT

Nu, nu, nu! Nu mă gândesc la titlu! Obiectivul meu este să câştigăm fiecare meci! Iar primul este cel cu Universitatea Craiova. Acum, doar la acest meci mă gândesc. 

Cât de important este acest meci? Craiova a slăbit, în ultima perioadă, pasul acasă!

Nu, meciul este foarte greu! Craiova este o echipă foarte bună. Va fi greu pentru noi. Dar eu vreau continuitate în rezultate, asta mi-am propus, iar obiectivul scurt este să câştigăm la Craiova.

ADVERTISEMENT

Cum i-ai motivat pe jucători, ce le-ai spus de au reuşit trei jocuri foarte bune, încununate cu trei victorii?

Nu le-am spus nimic deosebit. De când am venit la Dinamo, am discutat cu ei, am pregătit meciurile… Nu am făcut nimic în plus acum. Meritul este al lor, eu i-am mobilizat, ei au lucrat extraordinar. Poate mai sunt şi nemulţumiri, însă într-un grup mare de jucători e greu să-i mulţumeşti pe toţi. Dar suntem pe un drum bun, avem rezultate…

ADVERTISEMENT

DINAMO. ”Nu pot vorbi în procente!”

Negocierile cu Negoiţă privind prelungirea contractului tău?

Sunt avansate. Sunt cerinţe din partea mea, vorbim de toate lucrurile astea… Nu ştiu, vedem. Îţi spun că eu şi domnul Negoiţă ne-am întâlnit de mai multe ori. Şi pot spune că negocierile sunt OK. Dar prelungirea contractului meu este ultimul lucru la care mă gândesc acum.

Dar cam cât la sută ai spune acum că rămâi şi din vară?

Nuuu, nu pot spune un procent. Nu e pe procente. Azi pot spune că rămân, să zic, 90 la sută, mâine, după un rezultat mai slab, poate 10 la sută! Nu putem vorbi de procente. 

Să spunem că rămâi, titlul va fi obiectivul pentru următorul campionat?

Titlul?? Depinde ce transferuri vom face la vară. Ce jucători vin, ce jucători pleacă…Nu pot să declar acum că vreau titlul, dacă pleacă şase jucători, vin cinci… Ca să vorbesc de titlu concret trebuie să ştiu ce putem aduce la vară, pe ce jucători ne putem baza. Aşa, e uşor să dai din gură, să spui că iei titlul! Sigur, la un club cum e Dinamo, titlul trebuie să fie obiectivul permanent!

3 victorii, două remize şi o înfrângere a înregistrat Dinamo în play-off

3 este locul ocupat de Dinamo, la cinci puncte de liderul Steaua

ADVERTISEMENT