ULTIMA ORĂ
FANATIK 643 / EDIȚIA TIPĂRITĂ 19.05.2017

DINAMO. După 4 ani de „domnie” stearpă, Negoiță visează la primul trofeu

Ionut-Negoita-sigla-Dinamo

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu ratați VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveți 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Cele mai citite

VIITORUL. „REGELE” LA A DOUA „ÎNCORONARE”. Aflați din FANATIK-ul de VINERI pe cine a „îngenunchiat” Gică Hagi la prima! Surpriza e mare!

STEAUA. VINO, DICĂ, VINO! Glorie și umilințe la echipa sa de suflet. FANATIK face „radiografia” drumului de la A4 la A1. Nu ratați în FANATIK-ul de VINERI povestea ca un scenariu de film cu „întorsături” neșteptate a celui răsfățat de fani „Dicanio”!

DINAMO. NEGOIȚĂ VISEAZĂ LA PRIMUL TROFEU. Dinamo a ajuns la 90 de minute (sau 120…) de Cupa Ligii. Ce a făcut patronul ca să „spargă gheața” după 4 ani de „domnie” în „Ștefan cel Mare” fără nici o performanță, aflați din FANATIK-ul de VINERI!

ACS POLI TIMIȘOARA. „O CUPĂ CÂȘTIGATĂ AR FI CA O MULȚUMIRE DE LA DUMNEZEU!”. Interviu spumos cu mereu hâtrul IONUȚ POPA. Ce spune de adversarul din finala Cupei Ligii, Dinamo, de arbitri, de upercutul său și de „directivele”… mamei sale, citiți în FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAȚIONAL. „LĂNCIERI” VS „DIAVOLI”. Finala Ligii Europa din acest an este foarte importantă în special pentru echipa engleză, care își joacă tot sezonul în fața unei formații extrem de ofensive. Totul despre meciul de miercuri, 24 mai, de la rețeta financiară la vedetele celor două combatante, de la stadionul pe care se va juca la drumul spre finală, în FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAȚIONAL. PESCARUL… DE TROFEE! Dirk Kuyt s-a întors la Feyenoord la începutul stagiunii trecute cu promisiunea de a aduce primul titlu din acest mileniu pentru echipa sa de suflet. Și s-a ținut de cuvânt! Cine l-a ajutat și cum, aflați din FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. CAMPIOANELE VIITORULUI. „Copii” lui Hagi nu mai sunt chiar copii. Și au venit la petrecerea primului titlu cucerit în Liga I cu iubitele și consoartele care le-au dat liniștea necesară succesului. Cum arată acestea, vedeți în FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAȚI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ȘTIȚI CE PIERDEȚI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI!

Nu rata

Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu