ULTIMA ORĂ
DINAMO-ACS POLI / SÂMBĂTĂ, ORA 20:00

Dinamo-ACS Poli. Momente dificile pentru căpitan: ”L-am OPERAT!”

DINAMO-ACS POLI. Ionuț Popa a anunțat, în urmă cu o săptămână, că vine cu rezervele în Capitală, pentru finala Cupei Ligii. S-a ținut de cuvânt! Cinci piese grele lipsesc din angrenajul bănățenilor, în frunte cu Marius Croitoru, nimeni altul decât căpitanul echipei.

Cele mai citite

DINAMO-ACS POLI. Dar Croitoru are și un alt motiv pentru care nu se află în lotul condus de Ionuț Popa: băiatul său a suferit o intervenție chirurgicală, la Timișoara.

DINAMO-ACS POLI. David, în vârstă de 14 ani, a fost operat, miercuri, de apendicită, iar acum este în afara oricărui pericol. Maroius Croitoru și soția lui, Ramona, au trecut însă prin mari emoții. ”David a fost operat miercuri, a durat ceva mai mult, pentru că au fost niște complicații. Dar totul s-a terminat cu bine, acum e ok. Le mulțumesc celor care au fost alături de mine, care m-au ajutat”, a dezvăluit Marius Croitoru, pentru FANATIK.RO. 

DINAMO-ACS POLI. Căpitanul bănățenilor a ținut să facă niște precizări vizavi de programul pe care echipa sa l-a avut în acest sezon. ”Îmi pare rău că nu pot evolua! Programările astea… Alte echipe nu au jucat în același ritm ca noi. În ultimele trei săptămâni, noi am jucat șase meciuri! E prea mult, e obositor, nu ai timp să te refaci. Nouă nu ni s-a dat șansa să jucăm normal. Eu, la vârsta mea, n-am avut ocazia să joc o finală. Programările astea nu ne-au dat posibilitatea de refacere”, a declarat Croitoru.

Nu rata

38 de meciuri în toate competiţiile sezonului a bifat Marius Croitoru și a înscris de patru ori

36 de ani are căpitanul lui ACS Poli Timișoara

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu