Fotbal intern

VIDEO. DINAMO – BILBAO 1-1. Rivaldinho, gol senzaţional sub privirile tatălui său! Magia braziliană păstrează şansele “câinilor” la calificare!

DINAMO - BILBAO LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Trupa lui Cosmin Contra a reuşit un rezultat bun pe teren propriu, scor 1-1, cu Athletic Bilbao. Laporte a decschis scorul în prima repriză, iar...
27.07.2017 | 23:59

DINAMO – BILBAO LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Trupa lui Cosmin Contra a reuşit un rezultat bun pe teren propriu, scor 1-1, cu Athletic Bilbao. Laporte a decschis scorul în prima repriză, iar Rivaldinho a reuşit egalarea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru a vedea detalii de la Dinamo-Athletic Bilbao!

DINAMO – BILBAO LIVE VIDEO VEZI MECIUL ONLINE AICI

Min. 21. Gol înscris de Laporte, jucător dorit de Barcelona şi Real Madrid – VIDEO.

Min, 54. Gol înscris de Rivaldinho după 10 minute de la intrarea pe teren – VIDEO

1223122345

DINAMO – BILBAO LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update. Ameninţări înainte de Dinamo – Bilbao. Mesajul ultraşilor din Peluza Cătălin Hîldan – vezi detalii.

ULTIMA ORĂ. O veste proastă de ultimă oră pentru antrenorul Cosmin Contra! Fundaşul stânga argentinian Max Oliva nu şi-a revenit după mai vechea sa accidentare şi nu a fost oprit în lot pentru meciul cu Bilbao. Acesta are o leziune fibrilară la coapsă şi, în ciuda faptului că a participat la antrenamentul oficial de miercuri seara, staff-ul medical a preferat să nu rişte să-l forţeze. O decizie cât se poate de înţeleaptă, pentru că, în cazul în care Steliano Filip va pleca la Dinamo KIev, Oliva ar deveni titularul postului de fundaş stânga la Dinamo.

ULTIMA ORĂ. O veste proastă de ultimă oră pentru antrenorul Cosmin Contra! Fundaşul stânga argentinian Max Oliva nu şi-a revenit după mai vechea sa accidentare şi nu a fost oprit în lot pentru meciul cu Bilbao. Acesta are o leziune fibrilară la coapsă şi, în ciuda faptului că a participat la antrenamentul oficial de miercuri seara, staff-ul medical a preferat să nu rişte să-l forţeze. O decizie cât se poate de înţeleaptă, pentru că, în cazul în care Steliano Filip va pleca la Dinamo KIev, Oliva ar deveni titularul postului de fundaş stânga la Dinamo.

*************************************************************************************************

DINAMO – BILBAO LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE.  Rivaldo a ajuns în România! „Cui nu i-ar plăcea să joace la Dinamo?

DINAMO – BILBAO LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. FOTO.  Probleme pentru „câini”! Gazonul de pe Arenă, distrus

DINAMO – BILBAO LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Negoiţă face orice pentru a umple stadionul cu Bilbao! Ce a decis

DINAMO – BILBAO LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE.  Pleacă Filip de la Dinamo? Când se face transferul: „Să trecem de Bilbao!”

DINAMO – BILBAO LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update 26 iulie, ora 21:00 /  Rivaldo, fostul mare jucător al naţionalei Braziliei şi al Barcelonei, a anunţat că va merge la Bucureşti pentru a vedea meciul dintre Dinamo şi Athletic Bilbao – vezi detalii.

Deşi Rivaldo va merge pe Arena Naţională joi, de la ora 20:30, atunci când Dinamo va întâlni Bilbao în turul III preliminar al Europa League, brazilianul ar putea avea surpriza neplăcută să nu poată să-l vadă din primul minut pe Rivaldinho. Atacantul lui Dinamo nu este sigur de postul de titular pentru duelul cu Bilbao.

“Dacă ar fi să fac primul 11 după oamenii care vin la stadion, mame, fraţi, surori, atunci ar trebui să joace toţi cei 24 de jucători!”, a spus Cosmin Contra.

Dinamo-Bilbao LIVE VIDEO Europa League. UPDATE 26 iulie, ora 15:10. Peste 350 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la partida dintre Dinamo şi Athletic Bilbao, din turul 3 preliminar al Europa League, programată joi, pe Arena Naţională, de la ora 20.30.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00, doar pe bază de tichete sau invitaţii. Casele de bilete vor fi deschise până la finalul primei reprize.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arenă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Spectatorilor le este interzis sa staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive, se mai arată în comunicat.

***************************************************************************************************

Dinamo-Bilbao LIVE VIDEO Europa League. UPDATE 23 iulie, ora 12:10. Cosmin Contra a acordat un interviu celor de la El Mundo Deportivo. “Athletic a rămas la stilul care a consacrat-o de ani şi Ziganda, care a jucat acolo ani buni, nu putea schimba tradiţia. Adică este o echipă foarte grea, pentru că nu lasă spaţii, se aşează foarte bine pe teren, este foarte densă în ambele părţi ale terenului, dau permanent impresia superiorităţii la posesie şi deşi nu au foarte mulţi jucători de top, în afară de Aduriz, Muniain şi Raul Garcia, au un joc atât de intens din primul până în ultimul minut încât e foarte greu să ţii ritmul.

Îmi doresc enorm să reuşim o victorie cu 1-0, noi să prindem acea zi fantastică şi ei una foarte rea. Este clar că Bilbao e favorită, de fapt era singura echipă pe care nu o voiam la tragerea la sorţi. Pentru noi e bine că acest Dinamo este aproape necunoscut, pentru că astfel toată lumea o va vedea doar pe Bilbao cu şanse şi nouă nu ne vor da niciuna. Ceea ce e bine, pentru că abia atunci putem surprinde şi putem spera pentru retur. Oricum, eu ştiu bine cum e să joci pe San Mames şi caut să îmi pregătesc jucătorii pentru un impact atât de puternic cu atmosfera de pe acest stadion.

Dinamo-Bilbao LIVE VIDEO Europa League. UPDATE 23 iulie, ora 11:50. Cotidianul El Mundo Deportivo, deşi este ziarul de casă al Barcelonei, acordă un spaţiu important meciului de la Bucureşti, dintre Dinamo şi Athletic Bilbao. Sub titlul “Vechea blană a lupului”, ziariştii de la El Mundo Deportivo îl compară pe Cosmin Contra cu fostul său antrenor din perioada Deportivo Alaves, la începutul anilor 2000, când pe nesimţite echipa spaniolă a ajuns să joace o finală de Cupa UEFA, poate cea mai frumoasă din istoria competiţiei, 5-4 pentru englezi după prelungiri.

Atunci, echipa lui Mane, la care Contra era titular, a adoptat imaginea umilinţei, a modestiei şi aşa a reuşit să treacă de echipe mult mai bine cotate, Rosenborg, Kaiserslautern şi Inter şi să-şi croiască drum spre finală. În opinia celor de la El Mundo Deportivo Contra special o aşează pe Bilbao drept mare favorită, încercând să îmbrace blana mielului, care aşteaptă doar să fie tăiat, pentru a linişti adversarul asupra superiorităţii aparente a acestuia.

contra el mundo

Dinamo-Bilbao LIVE VIDEO Europa League. UPDATE: Athletic Bilbao vine la Bucureşti cu toate vedetele, mai puţin Inako Williams. Iată lotul trimis la UEFA pentru meciul cu Dinamo, de joi, 27 august, ora 20:30.

1. Arrizabalaga
2. Bóveda
3. Saborit
4. Laporte
5. Yeray
6. San José
7. Beñat
8. Iturraspe
9. Kike Sola
10. Muniain
11. Williams
12. Villalibre
13. Iago Herrerín
14. Susaeta
15. Lekue
16. Etxeita
17. Mikel Rico
18. De Marcos
19. Sabin Merino
20. Aduriz
21. Vesga
22. Raúl García
23. Aketxe
24. Balenziaga

Dinamo-Bilbao LIVE VIDEO Europa League. Athletic Bilbao şi-a încheiat duminică seria partidelor de pregătire dinaintea debutului din Europa League, în care vor întâlni într-o dublă manşă, pe 27 iulie şi 3 august, pe Dinamo Bucureşti, primul meci, la Bucureşti, pe Naţional Arena. Elevii lui Cuco Ziganda au susţinut primul meci în Spania, după stagiul de pregătire în Elveţia. Adversară a fost o echipă de Segunda Division, dar cu vechi state de serviciu în primul eşalon, Real Valladolid. Ziganda a vrut însă să vadă jucătorii care au fost mai puţin trimişi să joace în stagiul din Elveţia, fotbalişti care nu vor face deplasarea la Bucureşti. Singura excepţie a fost vicecăpitanul echipei, Itturaspe, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene din ediţia precedentă a Europa League, de la meciul cu Apoel Nicosia, din 16-imile competiţiei. Bilbao a pierdut cu 2-1, folosind următoarea echipă: Unai Simón-Bóveda, San José, Nuñez, Saborit-Iturraspe, Rico-Lekue, Aketxe,Córdoba-Villalibre


Dinamo-Bilbao LIVE VIDEO Europa League. FC Dinamo se pregăteşte de meciul cu Athletic Bilbao din turul 3 preliminar din Europa League. Cosmin Contra i-a urmărit pe basci la ultimul meci amical jucat contra lui Club Brugge-Vezi detalii aiciJose Angel Ziganda, antrenorul lui Athletic Bilbao, a folosit o formulă de joc care, în proporţii destul de mari, va fi pe teren şi la meciul de la Bucureşti.

La meciul cu belgienii de la Club Brugge, tehnicianul spaniol nu l-a folosit pe Ander Iturraspe şi pe Inaki Williams, două dintre vedetele echipei. Primul nu va evolua în meciul tur, mijlocaşul defensiv este suspendat după ce a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe în meciul APOEL-Athletic Bilbao 2-0 din 16-imile Europa League din sezonul trecut.

Dinamo-Bilbao LIVE VIDEO Europa League.Cine lipseşte

Inaki Williams, al doilea absent al bascilor, nu este la acelaşi nivel de pregătire cu colegii săi. Atacantul de 23 de ani a participat alături de echipa naţională de tineret a Spaniei la Campionatul European U21 din această vară şi a revenit sub comanda lui Ziganda mai târziu. Cel mai probabil, Inaki va juca la meciul retur de la Bilbao, în funcţie de ce se va întâmpla la partida de la Bucureşti.

În mod normal, nu vor fi surprize în primul “11”. Vor juca Raul Garcia, Aduriz şi alţii. Vor apărea şi 2-3 schimbări. Nu vom conta pe Inaki Williams la meciul de Bucureşti. Avem mulţi jucători şi nu trebuie să ne grăbim în cazul lui. Este un jucător de explozie şi sezonul este lung. Trebuie să avem încredere în cei 11 care vor juca”, a declarat Ziganda la finalul amicalului cu belgienii de la Club Brugge.