Fotbal intern

DINAMO. Condiţiile lui Rednic pentru a semna noul contract

DINAMO. Contractul lui Mircea Rednic, tehnicianul echipei din "Ştefan cel Mare", se termină la finalul acestui sezon competiţional, dar oficialii lui Dinamo îşi doresc să-l păstreze la echipă....
30.04.2016 | 12:39
DINAMO Conditiile lui Rednic pentru a semna noul contract
ADVERTISEMENT

DINAMO. Contractul lui Mircea Rednic, tehnicianul echipei din “Ştefan cel Mare”, se termină la finalul acestui sezon competiţional, dar oficialii lui Dinamo îşi doresc să-l păstreze la echipă.

DINAMO. Deşi Mircea Rednic şi Ionuţ Negoiţă au ajuns la un acord, cele două părţi nu au semnat pînă în acest moment contractul. “Puriul” anunţase că va semna prelungirea contractului după meciul cu Steaua, scor 2-2, din semifinalele Cupei României, dar pînă acum nu s-a făcut nici o mişcare.

ADVERTISEMENT

“Sîntem în discuţii avansate, m-am văzut şi ieri cu domnul Negoiţă. Lucurile sînt OK. După meciul cu Steaua voi semna. Sîntem pe drumul cel bun. Am discutat şi despre proiecte. Nu vorbim acum de jucători, mai sînt şapte meciuri şi nu e corect, pentru că aceşti băieţi au dus greu pînă acum. Nu e corect să vorbim de aceşti jucători”, spunea Mircea Rednic înaintea semifinalei cu Steaua.

DINAMO. Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit despre situaţia lui Mircea Rednic şi a anunţat de ce “Puriul” nu a semnat pînă în acest moment prelungirea contractului. Balint a dezvăluit şi care sînt condiţiile puse de tehnicianul din “Ştefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

“Rednic ştie deja ce buget va avea echipa în sezonul viitor şi asta cred că nu îi convine. Cred că este şi o problemă cu salariul. Eu îl cunosc foarte bine pe Rednic şi ştiu că nu mai vrea ca Dinamo să termine pe locul 3 sau 4. El vrea ca echipa să se bată pentru titlu în sezonul viitor. Şi pe bună dreptate.

Echipa a ieşit din insolvenţă, iar Negoiţă a demonstrat că se pricepe la management. Rednic vrea să transfere fotbalişti buni şi vrea şi bani mai mulţi. Plus că va vrea ca jucătorii importanţi ai echipei să rămînă. Sînt sigur că el are oferte de la alte cluburi”, a spus Balint la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT