Fotbal intern

DINAMO. “Corbul” şi-a făcut operaţie estetică! “O decizie excelentă!”

DINAMO. Ionel Dănciulescu a împlinit de curînd 38 de ani şi se află într-o formă fizică de invidiat, deşi a abandonat cariera de jucător în urmă cu mai multe luni. De curînd, fostul...
28.12.2014 | 00:20
Ionel Danciulescu

DINAMO. Ionel Dănciulescu a împlinit de curînd 38 de ani şi se află într-o formă fizică de invidiat, deşi a abandonat cariera de jucător în urmă cu mai multe luni. De curînd, fostul atacant al echipei din “Ştefan cel Mare” a suportat o operaţie estetică şi şi-a rezolvat, astfel, o problemă mai veche. Conform click.ro, “Corbul” a apelat la serviciile unui doctor estetician pentru a-şi scoate aluniţele de pe faţă, iar intervenţia a trecut neobservată mult timp chiar şi de către oamenii din clubul alb-roşu. “Decizia lui a fost una excelentă, de prevenire a apariţiei oricăror evoluţii nedorite la aluniţe. E un exemplu de urmat, iar mitul fals conform căruia «nu e bine să le atingi», se referă la a nu le lovi sau rupe. Se recomandă totuşi scoaterea lor în timpul adolescenţei”, a declarat medicul specialist Călin Doboş.

pp-20

DINAMO. Iar intervenţia nu a fost una scumpă: „Depinde de localizare, mărime şi număr, precum şi de metoda aleasă, preţul poate varia între 200 şi 500 de lei fiecare”.

DINAMO. În aceste condiţii, Dănciulescu a plătit cîteva sute de euro şi a scăpat de aluniţe, mai ales că acestea se înmulţeau, deşi cît a fost copil nu a avut astfel de probleme. “Corbul” afişează acum un ten impecabil, lipsit de semne sau riduri.

p-20

Tags: