LIGA 1 / DINAMO

DINAMO. Au decis ce se va întîmpla cu Patrick. „Singura lui şansă”

UPDATE. Ioan Andone a vorbit despre posibilitatea ca Patrick Petre să fie împrumutat în această pauză competiţională.

Cele mai citite

Am avut o discuţie şi astăzi (n.r. – luni) pentru Patrick. Nu are şanse la Dinamo. Am avut ofertă de la o echipă din Liga 1 şi din Liga a 2-a, dar vedem. Probabil o să-l împrumutăm 6 luni. Doar el o să fie împrumutat. Restul rămîn în lot. O să am în spate 25 de jucători. Există totuşi o şansă ca Patrick să rămînă în lot. Dacă unul dintre Lazăr, Hanca sau Rotariu pleacă acum, atunci Patrick va rămîne!„, a declarat tehnicianul lui Dinamo.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare vrea să îl împrumute pe Patrick Petre în acest început de an pînă la finalul sezonului. Mijlocaşul ar putea ajunge la ŢSKA Sofia, echipă la care şi tataăl său, Florentin Petre, a activat.

„Patrick trebuie să joace constant și, să fim serioși!, concurează pe post cu cei mai buni dinamoviști, Lazăr, Rotariu și cel mai bun pasator al Ligii 1, Sergiu Hanca. Aș vrea să rămînă la Dinamo doar dacă unul dintre cei trei va fi vîndut în această iarnă.

Nu rata

Dacă nu, și împrumutul e o variantă bună. Eu am fost împrumutat pe la 18-19 ani la UTA timp de 3-4 luni în care am jucat foarte bine și cînd m-am întors am fost titular timp de 10 ani”, a spus Florentin Petre.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu