LIGA 1 / DINAMO

DINAMO. Probleme pentru Ioan Andone. Nu a semnat prelungirea!

57793c2195f9cf472fc61f38

DINAMO. Ioan Andone a dezvăluit că Anton Palic, fotbalist care a intrat în ultimele şase luni de contract cu Dinamo, va juca la prima echipă chiar dacă pînă acum nu a semnat prelungirea contractului.

Cele mai citite

DINAMO.Cu Palic sunt discuţii pentru prelungirea contractului. Şi cred că va rămîne. El îşi doreşte asta. E mai ambiţios acum că e în ultimele şase luni de contract, îl vezi că mai rămîne în sală cîte o oră. Nu am cum să nu folosesc titular un jucător care e profesionist, un exemplu. Şi chiar dacă nu rămîne din vară, el va juca.

Dacă se pregăteşte aşa, locul lui e în teren, nu ai cum să nu îl foloseşti. Dar eu spun că va prelungi. Dar nu ştii niciodată, dacă vine o ofertă care îi dă de cinci ori salariul de aici, ce să îi spui băiatului? Dar, în principiu, el e de acord cu prelungirea. Nu am nicio problemă cu Palic, nu am ce să îi reproşez”, a explicat Ioan Andone.

Negocierile au început în noiembrie!

Iniţial Ioan Andone a anunţat că Palic va semna mai mult ca sigur prelungirea contractului după ce primise informaţii că jucătorul la acdeptat la începutul lunii noiembrie oferta lui Ionuţ Negoiţă. „Palic a avut o discuţie cu cei din conducere acum şi am înţeles că a acceptat salariul propus. Şi-a manifestat dorinţa de a rămîne la Dinamo, să continue parcursul ăsta, pentru că vrea şi cupele europene”,a spus Ando la începutul lunii noiembrie.

Nu rata

2 goluri a înscris Palic pentru Dinamo în Liga 1 în acest campionat

17 meciuri a jucat Palic pentru Dinamo în Liga 1 în acest campionat

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu