ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / DINAMO

DINAMO. Scandal Andone-Hanca: „Am avut probleme cu el!” Cum au dat-o la pace

56ef074595f9cff30b000000

DINAMO. Sergiu Hanca a reuşit să se impună rapid în echipa din „Ştefan cel Mare” după ce a fost transferat de la ASA Târgu Mureş, iar mijlocaşul a explicat cum a reuşut să aibă evoluţii atît de bune.

Cele mai citite

  DINAMO. Totodată, Hanca a dezvăluit că a avut o mică ceartă cu Ioan Andone în momentul în care a ajuns la Dinamo.

  „Cînd am venit de la Târgu Mureș, am jucat mijlocaș dreapta. Am venit când era antrenor domnul Rednic, apoi am jucat fundaș dreapta și așa m-am obișnuit. Cînd a venit domnul Andone, am avut o discuție puțin în contradictoriu. Cu domnul Andone am cele mai mari performanțe.

  El spunea că mă vede mijlocaș, că ajung mai ușor la poartă, că dau centrări de calitate, iar mie îmi era greu să mă împac cu ideea. Dânsul a văzut că sînt mai bun pe postul de mijlocaș și are cel mai mare merit.

  Obiectivul meu pentru 2017 este ca în luna martie să fiu convocat la națională. Sînt sigur că dacă voi continua așa voi fi convocat. Nu cred că un jucător cu reușite foarte mari poate fi trecut cu vederea” , a declarat Sergiu Hanca pentru TV Dolce Sport.

  DINAMO. Şi Ioan Andone a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Sergiu Hanca. „Ce probleme am avut cu el…El voia să joace fundaș dreapta. Era foarte supărat că l-am adus pe Romera. Cînd transferi un străin pe postul tău, de 28-29 de ani, îți dai seama că străinul va juca. Nu i-a plăcut, dar a început să se acomodez la mijloc și i-am spus că are calitate acolo. Uite că nu m-am înșelat.

  Nu rata

  El nu pare atît de tehnic, dar are o tehnicitate foarte bună. El e un jucător mai lent, nu are viteza lui Lazăr sau a lui Rotariu, dar are o precizie senzațională. Poate fi chiar o soluție pentru echipa națională pentru postul de mijlocaș. E și polivalent” , a declarat Ioan Andone despre Sergiu Hanca.

  SPYNEWS.RO
  WOWBIZ.RO
  Articole similare
  Buna Ziua Iasi
  A1.RO
  SUPERTARI.RO
  ZIARULRING.RO
  Adaugă un comentariu
  Cancanuri
  Fanatik beauty collection