ULTIMA ORĂ
LIGA 1, PLAY-OFF / DINAMO-STEAUA

STEAUA. Anunţ de ultima oră! Ciprian Marica apelează la VRACI

UPDATE 13:40 / Conform surselor FANATIK.RO, Ciprian Marica va efectua un RMN pentru a vedea ce probleme are la piciorul la care s-a accidentat în derby-ul cu Dinamo.

Cele mai citite

Atacantul Stelei nu se opreşte doar la RMN-ul pe care îl va face în Bucureşti. Internaţionalul român îşi doreşte să meargă la sîrboaica Marijana Kovacevici, „vraciul” preferat al jucătorilor unor echipe de renume, precum Chelsea şi Manchester City.

……………………..

UPDATE 12:00 / Ciprian Marica s-a accidentat în meciul disputat de Steaua împotriva lui Dinamo, scor 1-1, iar atacantul trebuie să aştepte 24 de ore de la accidentare, după care va efectua un RMN. Internaţionalul român va afla verdictul în urma investigaţiilor pe care le va face în această seară sau cel mai tîrziu mîine dimineaţă.

Atacantul Stelei s-a confesat unor apropiaţi că se teme de ceea ce este mai rău. „Aştept rezultatele, dar la cum o simt e ruptură. le-a spus Marica apropiaţilor. Marica se gîndeşte că ar putea chiar să rateze turneul final din Franţa ce va avea loc în această vară.

……………………………………..

DINAMO – STEAUA. Ghinion teribil pentru Ciprian Marica. Aflat la primul derby din carieră, atacantul s-a accidentat în minutul 36 și a fost înlocuit cu Muniru. Este suspect de ruptură musculară la piciorul drept, iar prezența sa la euro este pusă sub semnul întrebării.

Internaționalul român a preluat o minge în jumătatea de teren dinamovistă, a pătruns în careu și a șutat puțin pe lîngă poarta lui Cerniauskas. Imediat, Marica s-a prăbușit pe gazon și a fost scos de pe teren pentru a primi îngrijiri medicale. În minutul 40 a fost înlocuit cu Muniru. Reghecampf a dat cu o sticlă de apă de pămînt în momentul în care a fost informat că atacantul trebuie înlocuit.

Cum a trăit Marica primul derby de România

Min. 40: Marica a fost înlocuit cu Muniru. Accidentarea pare să fie una gravă.

Min. 36: Marica a șutat periculos din careu, puțin pe lîngă poarta lui Cerniauskas. Atacantul a acuzat o accidentare la această fază, s-a prăbușit pe gazon și a primit îngrijiri medicale în afara terenului.

VIDEO: CUM S-A ACCIDENTAT MARICA ÎN DERBY DE ROMÂNIA

Min. 34: Marica a scos inteligent o lovitură liberă la aproximativ 18 metri, puțin lateral dreapta, de poarta lui Dinamo.

Min. 33: Marica a șutat din întoarcere spre poarta lui Cerniauskas, dar un fundaș dinamovist a respins balonul în corner.

MIN. 28: Marica a preluat o minge la marginea careului, un adversar l-a tras ușor de tricou, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Atacantul Stelei a fost vizibil deranjat de decizia lui Hațegan.

MIN. 6: Marica nu a putut prelua o minge în careul lui Dinamo, dar  faza a continuat. Atacantul a primit o centrare de pe partea dreaptă, însă a încercat o execuție spectaculoasă, din „foarfecă”, pe care a ratat-o.

ORA 20:28 – Marica a ieșit pe teren alături de coechiperii săi. Va participa la primul „derby de România” din carieră.

ORA 19:45 – Marica își face din nou apariția pe gazonul din „Ștefan cel Mare”, de această dată pentru a efectua exercițiile de încălzire. La fel ca și colegii săi, a fost fluierat și înjurat de sutele de fani dinamoviști prezenți pe stadion.

Nu rata

ORA 19:11 – Marica a ieșit alături de colegii săi pentru a inspecta gazonul. I-a salutat pe fanii Stelei, ocazie cu care a încasat și prima porție de înjurături de la puținii suporteri dinamoviști prezenți pe arenă la Tribuna a doua. Atacantul a preferat să-i ignore.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu