ULTIMA ORĂ

Dinamo – Steaua, punctul 13 norocos

Dinamo și Steaua tocmai au încheiat meciurile din acest an din Liga 1 2016/2017. Este  un bun moment pentru o comparație, mai ales că urmează pe 22 decembrie meciul direct din prima manșă a semifinalelor din Cupa Ligii.

Cele mai citite

Casa de pariuri online Betano.com a luat în calcul datele cele mai importante din sezonul 2016/2017 al Ligii 1. Surprinzător, deși Steaua este pe locul al doilea, iar Dinamo pe 5, cele două au terminat la egalitate perfectă într-o confruntare virtuală față în față.

Egalitate perfectă

Steaua a punctat la capitolele victorii în deplasare, a avut mai puține înfrângeri, a adunat mai multe puncte, a primit mai puține goluri, a marcat mai mult în deplasare și a primit mai puține cartonașe galbene.

Dinamo a obținut mai multe rezultate de egalitate, a avut mai multe goluri marcate per total, a plusat la media de goluri pe meci în meciurile de pe teren propriu, are un golgheter cu mai multe reușite decât Steaua, a primit mai puține cartonașe roșii și a câștigat mai multe puncte în meciurile directe din acest sezon.

Astfel, a rezultat un scor perfect egal, de 6-6. Cupa Ligii poate înclina balanța, pentru că va fi primul meci direct dintre cele două echipe în această competiție, iar o victorie poate plusa în cadrul comparației din actualul sezon.

betano_ro-ando_vs_reghe-infographic-01

Este și derbyul antrenorilor

Cu 23 de ani de antrenorat în spate, Andone se așază pe bancă pentru a 11-a oară la un derby dintre Dinamo și Steaua. Reghe are carnet de antrenor de doar 7 ani și se află la al nouălea „El Clasico” din România.

Cele două eventuri ale lui Andone din 2004 (Dinamo) și 2008 (CFR Cluj) sunt o realizare pe  care Reghecampf încă își dorește să o atingă. „Fălcosul” are trei titluri de campion, cu unul mai mult decât omologul său de la Steaua, și o vitrină cu  patru  Cupe ale României – un trofeu pe care Reghe încă luptă să îl ridice deasupra capului.

Din postura de antrenori la cele mai titrate echipe din țară, Ando și Reghe s-au întâlnit de două ori, ambele partide fiind cele din Liga 1 sezonul 2016/2017, din care „Fălcosul” a obținut patru puncte. Dinamo este neînvinsă cu Ando pe bancă, în fața Stelei pe ritmuri de Reghe.

Marele derby, oferit cu cote excelente pe Betano.com

Meciul Dinamo –  Steaua ete oferit cu cote Marjă 0% pe Betano.com  Cotele Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2, la care se adaugă pariuri suplimentare, diversificate.

Gazdele au o cotă de 3,00 la victorie, iar Steaua una de peste 2,70.

Meciul beneficiază de peste 140 de tipuri de pariuri, printre care unele mai deosebite, așa cum ar fi „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige”. Toate au cote foarte atractive și pot fi văzute pe site-ul Betano.com.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu