ULTIMA ORĂ
LIGA 1, PLAY-OFF / DINAMO - STEAUA, ORA 20:30

EXCLUSIV. Un antrenor din staff-ul Stelei, DUS ÎN CĂTUŞE la secţia de poliţie!

DINAMO – STEAUA. Campioana României şi-a mai descoperit un “bad-boy” după Gabi Tamaş şi Timo Gebhart.

Cele mai citite

Nu este vorba de un jucător, ci de o persoană din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf. Florin Tene, căci despre el este vorba, a comis-o cu mai puţin de 48 de ore înainte de derby.

Oprit de Poliţie la două dimineaţa

DINAMO – STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, în noapte de vineri spre sîmbătă, Tene a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru un control de rutină. Aflat în maşină alături de soţie, cel care se ocupă de pregătirea lui Niţă, Cojocaru şi Poiană a fost vizibil deranjat de gestul oamenilor legii şi a avut un schimb de replici dur cu aceştia. Totul s-a întîmplat pe o stradă din Bucureşti, în jurul orei 2:00.

Dus la spital pentru a i se stabili alcoolemia

DINAMO – STEAUA. Simţindu-se, probabil, cu musca pe căciulă, Tene s-a contrat dur cu poliţiştii, care s-au văzut nevoiţi să-l ducă la un spital din Capitală pentru a-i recolta probele biologice şi să-i stabilească alcoolemia. Acolo, omul din staff-ul lui Reghecampf a refuzat categoric şi a continuat disputa cu oamenii legii. A susţinut că nu a consumat nimic şi că doctorii nu au nici un motiv să-i ia sînge, avînd un limbaj extrem de agresiv.

I-au pus cătuşele!

DINAMO – STEAUA. Disputa dintre Tene şi poliţişti a durat preţ de cîteva minute, iar ultimii s-au văzut nevoiţi să recurgă la un gest extrem. Mai exact, i-au pus antrenorului cu portarii de la Steaua cătuşele la mîini şi l-au dus la una dintre secţiile de Poliţie din Bucureşti.

Vom reveni cu amănunte!

Nu rata

13 apariţii a avut Tene, de-a lungul carierei, în poarta Stelei

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri