ULTIMA ORĂ

Dovada că formează 100% un cuplu! Primele imagini cu Gina Pistol și Smiley ÎMPREUNĂ. Imagini realizate la ora 1:30 noaptea

Cu toate că este limpede pentru toată lumea că au o relație, Gina Pistol și Smiley s-au demonstrat foarte discreți și încă nu a existat o dovadă incontestabilă a idilei lor. Până acum!

Cele mai citite

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Este vorba despre mai mute fotografii realizate la sfârșitul lunii martie. Adică imediat după ce în presă a apărut informația că Gina s-a despărțit de iubitul ei cu care a avut o relație de 4 ani, Alin Cocoș. Iată însă că vedeta emisiunii „Chefi al Cuțite” – cel mai tare show culinar din România – nu a stat prea mult timp singură, fiind fotografiată în jurul orei 1.30 noaptea, într-un club de fițe din Capitală, cu… Smiley!

Nu rata

În imagini apare și Damian Drăghici și asta pentru că totul a avut loc după concertul pe care acesta l-a susținut la Sala Palatului, alături de.. Smiley! După spectacol cei doi s-au retras într-un local pentru a petrece, iar Smiley a luat-o cu el tocmai pe Gina Pistol, cu care avea o relație încă de la vremea respectivă!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu