News

Exclusiv. DRAMA unui jucător din Liga 1: bolnav şi ÎNŞELAT de soţie

Grav bolnav şi la un pas să termine cu fotbalul, fundaşul lui CS Universitatea Craiova se confruntă cu o situaţie ingrată şi în căminul conjugal....
18.11.2015 | 12:50

Grav bolnav şi la un pas să termine cu fotbalul, fundaşul lui CS Universitatea Craiova se confruntă cu o situaţie ingrată şi în căminul conjugal.

Silviu Izvoranu a avut parte de poate cel mai dificil an din cariera şi viaţa sa. După ce a descoperit că este grav bolnav şi există riscul de a-şi încheia cariera prematur, fotbalistul de 32 de ani a mai fost lovit de o problemă cruntă. Intimă. Conform unor surse apropiate acestuia, Izvoranu se află în plin proces de divorţ cu femeia alături de care a trăit mai bine de 11 ani. Cei doi au împreună şi un copil, iar căsătoria lor datează din vara lui 2010, cînd naş le-a fost Mihăiţă Pleşan, fostul coechipier al lui Izvoranu.

În două săptămîni au termen

Lucrurile par foarte clare între Silviu şi Simona Andreea din moment ce peste două săptămîni este programată prima înfăţişare la procesul de divorţ. Fotbalistul a fost plecat la Galaţi cu ceva vreme în urmă pentru a semna actele necesare, moment în care a şi înaintat cererea de divorţ. Motivul care l-a împins să facă acest gest este unul foarte grav. Şi-a prins soţia că îl înşală după ce au trăit alături 11 ani, timp în care, din „iubirea” lor, a venit pe lume şi un copil. Şocul a venit cînd fundaşul lui CS U a ajuns la un pas să renunţe la principalul său mod de a-şi cîştiga existenţa, fotbalul. Cu moralul la pămînt, Izvoranu trece prin cele mai grele momente ale vieţii, confirmă apropiaţii săi.

Principala grijă a fostului dinamovist este să-şi protejeze copilul de situaţia mai mult decît delicată în care se află la ora actuală.

„Norocul lui” îi declarase susţinere eternă

Situaşia actuală este cu atît mai şocantă cu cît în noaptea nunţii, Simona Andreea înduioşa asistenţa, dar şi pe fericitul soţ cu o declaraţie măgulitoare de dragoste, ce părea a fi eternă. „De azi o să fiu norocul lui. Ştiu ce înseamnă să fii soţie de fotbalist, sîntem de şase ani împreună, nu-mi va fi greu să-l înţeleg şi să-l sprijin”. Şi lucrurile păreau a merge chiar în această direcţie. A apărut un copil, cariera lui Izvoranu „alerga” într-o direcţie mulţumitoare, iar soţia avea şi ea o ocupaţie, nefiind din genul celor casnice. Simona Andreea manageria două saloane de înfrumuseţare, practic visul oricărei femei. Afacere pornită cu, aţi ghicit, banii cîştigaţi de soţul Silviu pe gazon. N-a fost de ajuns pentru femeia care i-a jurat credinţă pe viaţă…

„Credincioasă”, s-a orientat spre un băiat de popă

Prins în cantonamente lungi şi dese, cu deplasări departe de casă, Izvoranu nu ar fi fost destul de vigilent cît să observe la timp ceea ce face soţia sa. Simona Andreea este acuzată de fotbalist că ducea o viaţă dublă şi îl „traducea” cu un bărbat mai tînăr cît el lipsea din peisaj. I-ar fi căzut cu tronc un „puşti” pe nume Ştefan, care i-ar fi alinat singurătatea în momentele în care soţul se lupta pe teren pentru a-şi întreţine familia. Ştefan este fiul unui preot şi se ocupă cu mici afaceri. Deloc „sfinte”, fiind samsar de maşini pe mereu nesătula piaţă auto second-hand din România.
Şi mai crunt pentru fotbalist a fost modul în care a aflat de relaţia extraconjugală a soţiei sale. Izvoranu ar fi mirosit că lucrurile nu sînt în ordine în dormitorul conjugal şi după cîteva „săpături” a reuşit să desnoade firul întregului amantlîc.Ca un veritabil detectiv, i-a urmărit şi i-a prins pe cei doi iubiţi în fapt, moment în care soţia sa nu a mai putut comenta nimic. Conform unor surse apropiate fotbalistului, Simona l-ar fi rugat pe soţul înşelat să nu facă publică escapada ei şi să încerce să rezolve lucrurile în familie. Silviu nici nu a vrut să audă de vreo concesie sau împăcare, simţindu-se trădat de femeia în care avea odată totală încredere. Astfel că a înaintat cererea de divorţ şi nu mai vrea să audă de femeia care l-a trădat.

În pericol să se lase de fotbal

La mijlocul lunii august, Silviu Izvoranu a primit o veste cruntă din partea medicilor. A fost diagnosticat cu probleme grave la rinichi, care i-ar putea pune capăt carierei. Aflat încă sub contract cu CS Universitatea Craiova, Izvoranu a ieşit din programul de pregătire al echipei pentru a se trata corespunzător. Prima reacţie neoficială a fotbalistului cu privire la starea sa de sănătate a fost dată în exclusivitate pentru FANATIK.RO. „Nu îmi vine să cred ce mi s-a întîmplat. Nu cred că îmi voi mai putea continua cariera de fotbalist dacă şi următoarele investigaţii medicale vor confirma primul diagnostic. Am grave probleme la rinichi şi cred că mă voi retrage”. Fundaşul părea extrem de speriat şi nu îi venea să creadă ce necaz l-a lovit cînd spera să mai prindă cîteva sezoane pe final de carieră. Necaz care l-ar forţa să se retragă la doar 32 de ani.

Vîrful de carieră a fost la Dinamo

Silviu Izvoranu şi-a început cariera de fotbalist la Dunărea Galaţi, după care s-a transferat la echipa fanion a oraşului, Oţelul Galaţi. A urmat apoi un transfer pe Bega la Poli Timişoara, unde a avut evoluţii apreciate. Vîrful de carieră l-a trăit la Dinamo, unde a evoluat în perioada 2007-2010. În timpul în care se afla sub contract cu Dinamo, Izvoranu a mai fost împrumutat la Astra şi Internaţional Curtea de Argeş. După plecarea din „Ştefan cel Mare”, fundaşul a ajuns pentru un sezon la Universitatea Cluj, pentru ca apoi să încerce o experienţă „afară”, în Ucraina, la Volyn Luţk. În 2013 a ales să semneze cu CS Universitatea Craiova, echipă cu care este încă sub contract, chiar dacă momentan este indisponibil din pricina problemelor medicale.

A avut curaj să-i răspundă lui Dinu

Silviu Izvoranu s-a făcut remarcat la începutul campionatului după un conflict la nivel declarativ cu nimeni altul decît Cornel Dinu. După partida din etapa a doua a acestui sezon, Dinamo- CS U 1-0, Dinu a avut un atac virulent la adresa lui Silviu Izvoranu: „Despre Izvoranu mă întreb dacă e într-adevăr fotbalist. Turnul ăsta care se numeşte Izvoranu nu ştiu dacă a făcut un marcaj în viaţa lui”. Fostul fundaş al lui Dinamo nu a rămas dator şi a avut curajul să-i răspundă „Procurorului”. „Mulţumesc domnului Dinu pentru analiza pe care mi-a făcut-o după meciul cu Dinamo. În primul rînd, nu e în măsură să-şi dea cu părerea asupra jocului meu. Eu am antrenor, şi nu unul, chiar doi. Dînsul ar fi mai bine să-şi vadă de fetişurile lui. Îmbătrîneşte şi nu o face chiar frumos. Să nu sufere de complexul Oedip”.

21 de meciuri a jucat Izvoranu pentru CS U Craiova, în care a marcat 3 goluri

4 ore a durat operaţia la rinichi suferită de Izvoranu la Cluj, în august, după ce i s-a făcut rău chiar la încălzirea dinaintea meciului cu ACS Poli la Timişoara

29 de ani are Simona Andreea, soţia lui Silviu Izvoranu