ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / VIITORUL-JUVENTUS 3-0

„E cea mai talentată generaţie a mea! Am echipă frumoasă!”

Viitorul - Juventus 3-0. Declaratii Gheorghe Hagi dupa meci

Ghoerghe Hagi era exuberant după Viitorul – Juventus 3-0. Managerul tehnic al Viitorului îşi laudă puştii şi spune că e doar o chestiune de timp până când noua generaţie pe care a crescut-o în Academie va exploda. Pentru Viitorul a  marcat Măţan, unul din tinerii pe care Hagi i-a promovat în ultima vreme, iar pe teren au fost prezenţi mai mulţi „absolvenţi” ai Academiei din ultima vreme.

Cele mai citite

E una din cele mai talentate ale noastre din academie. Toţi au câte 5-6-7 ani în academie, sunt şcoliţi bine, sunt formaţi bine, e doar o chestiune de timp. Avem minimum zece jucători care trebuie să le dau spaţiu, să le găsesc spaţiu. Sunt mulţi, uşor-uşor o să formăm o echipă foarte frumoasă” , a declarat Gheorghe Hagi după Viitorul – Juventus 3-0.”A fost unul din meciurile cele mai bune pentru mine în acest sezon. Ne-am apropiat de locurile 1-6, avem un meci foarte greu la Botoşani, mergem să luăm puncte acolo. Obiectivul nostru e să intrăm în locurile 1-6″

Ganea anunţă obiectivul după Viitorul – Juventus 3-0

Şi jucătorii  sunt de acord cu Hagi şi afirmă că, de fiecare dată când „Regele” îi aruncă în teren, încearcă să dea tot ce e mai bun în ei pentru a-l impresiona pe acesta. „Eu trebuie să muncesc în continuare la antrenamente. Când Hagi crede că trebuie să mă arunce în joc, intru şi dau ce-i mai bun din mine”, a spus Alexandru Măţan.

Nu rata

Cristi Ganea, marcatorul primului gol din meciul cu Juventus, a dezvăluit care este obiectivul Viitorului în acest sezon. „A fost unul din meciurile cele mai bune pentru mine în acest sezon. Ne-am apropiat de locurile 1-6, avem un meci foarte greu la Botoşani, mergem să luăm puncte acolo. Obiectivul nostru e să intrăm în locurile 1-6″,  a declarat Cristi Ganea.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu