ULTIMA ORĂ
ATENTATE LA BARCELONA / HANDBAL

Echipa de handbal a Barcelonei juca împotriva lui CSM în ziua atentatului! Catalanii au purtat banderole negre

Handbal Barcelona atentat. Echipa era la Bucuresti in ziua terorii

Atentatul de la Barcelona s-a soldat cu 13 morţi şi 100 de răniţi. În momentul atentatului, echipa de handbal a Barcelonei, una dintre cele mai puternice de pe continent se afla la Bucureşti pentru a disputa un meci amical împotriva lui CSM Bucureşti.

Cele mai citite

Handbal Barcelona atentat. Meciul de prezentare al noii echipe CSM Bucureşti a fost precedat de un moment de reculegere, iar catalanii au purtat banderole negre în această confruntare. CSM Bucureşti a înscris prima, însă catalanii au preluat conducerea şi se aflau în permanenţă în fruntea meciului.

Handbal Barcelona atentat. Număr record de Ligi ale Campionilor câştigate 

Handbal Barcelona atentat. La pauză, Barcelona a condus cu 16-15, însă până la final diferenţa s-a mărit şi catalanii s-au impus cu 33-26. În ciuda rezultatului, a fost un meci bun făcut de CSM Bucureşti, care are ambiţii mari în acest sezon.

Barcelona este una dintre cele mai puternice formaţii de handbal din lume la nivel de club. Este campioana ultimelor 7 ediţii din Spania, având un număr record de 24 de titluri. Record şi în ceea ce priveşte numărul de trofee în Liga Campionilor, 9 ediţii.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu