News

Concertul ANULUI! Eminem şi Rihanna, în România!

EMINEM ŞI RIHANNA, ÎN ROM NIA. Site-ul yaticket.com a anuntat locatiile turneului european pe care Eminem si Rihanna urmeaza sa il sustine.  Pe lista este si Romania, chiar daca nu este...
15.01.2015 | 20:13

EMINEM ŞI RIHANNA, ÎN ROM NIA. Site-ul yaticket.com a anuntat locatiile turneului european pe care Eminem si Rihanna urmeaza sa il sustine.  Pe lista este si Romania, chiar daca nu este precizata o data anume. Momentan nu s-au pus in vanzare biletele, dar exista posibilitatea de pre-registration aici

CALENDAR ORTODOX 2015. CE SFÎNT SĂRBĂTORIM AZI! CUI ÎI ZICEM LA MULŢI ANI!!!

EMINEM ŞI RIHANNA, ÎN ROM NIA. Speram ca, in curand vom avea si un anunt oficial cu privire la acest concert. Pe lista mai sunt tari precum Ungaria, Italia, Rusia sau Turcia.

e6dba201f9343109928c110b9973cab5_view

Sursa: metropotam.ro

CELE MAI TARI MELODII EMINIEM & RIHANNA

DOLIU LA ANTENA 1!!! UN MARE OM DE TELEVIZIUNE A MURIT T RZIU ÎN NOAPTE LA VOLAN!!! ERA TÎNĂR

Cine este Rihanna

EMINEM ŞI RIHANNA, ÎN ROM NIA. Rihanna este o cântăreaţă, muziciană, textieră şi dansatoare din Barbados. A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziţia secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Ulterior piesa a fost inclusă pe primul album al interpretei, intitulat Music of the Sun, care a fost lansat în vara aceluiaşi an. Discul conţine o mixtură între stilurile pop, reggae şi dancehall, evidenţiată prin intermediul unor influenţe preluate din muzica caraibiană. În primăvara anului 2006 începea promovarea unui nou album de studio, A Girl Like Me, care avea să devină un succes comercial, fiind vândute peste un milion de exemplare numai în S.U.A.  În prima parte a anului 2007 a fost lansat discul Good Girl Gone Bad, ce include compoziţii de succes precum „Umbrella”, „Don’t Stop the Music” sau „Disturbia”. Spre deosebire de înregistrările sale precedente, albumul Good Girl Gone Bad conţine un stil muzical preponderent dance, în defavoarea genului dancehall-reggae abordat în trecut.

Anunţ “CUTREMURĂTOR” despre Geanina Corondan: “A MURIT!!!” 

EMINEM ŞI RIHANNA, ÎN ROM NIA. La începutul anului 2009 interpreta a fost implicată într-un scandal mediatic de proporţii, în momentul în care iubitul său, cântăreţul Chris Brown, a comis acte de violenţă domestică asupra sa. Ulterior, la finele aceluiaşi an, începea comercializarea unui nou album de studio, Rated R, care include şlagărele „Russian Roulette” şi „Rude Boy”, ultimul fiind pe prima poziţie a clasamentului muzical Romanian Top 100 timp de cinci săptămâni. La finele anului 2010, Rihanna a lansat cel de-al cincilea album din carieră, intitulat „Loud”. Şapte discuri single au fost extrase de pe „Loud”, incuzând şlagărele „Only Girl (In the World)”, „What’s My Name”, „S&M”, „California King Bed” sau „Man Down”. În anul 2010 Rihanna a vizitat peste douăzeci de ţări de pe cinci continente cu prilejul turneului mondial Loud Tour. Cel de-al şaselea album muzical al cântăreţei se numeşte „Talk That Talk” şi a fost lansat la finele anului 2011. Cuprinde hitul „We Found Love”, precum şi piesele „You Da One” sau „Talk That Talk” apoi Birthday Cake , iar acum promovează la greu noul single Where have you been. În februarie 2012, Rihanna a cântat alături de trupa Coldplay piesa „Princess of China” la Premiile Grammy.

EMINEM ŞI RIHANNA, ÎN ROM NIA. Cine este Eminem

Marshall Bruce Mathers III, cunoscut mai bine sub numele de scenă Eminem, este un rapper, artist, cantautor şi actor american. Eminem este artistul cu cele mai mari vânzări din anii 2000 în Statele Unite. Revista Rolling Stone l-a clasat pe poziţia #82 în topul său „The 100 Greatest Artists of All Time” şi l-a declarat The „Regele muzicii Hip Hop”. Incluzând şi activitatea sa din trupele D12 şi Bad Meets Evil, Eminem are la activ 10 albume de poziţia #1 în topul Billboard 200. Eminem a vândut peste 155 de milioane de albume şi single-uri, fiind unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări din toate timpurile în lume. În iunie 2014, el este al şaselea artist cu cele mai mari vânzări din Statele Unite şi artistul hip-hop cu cele mai mari vânzări din lume, având vândute 45.160.000 de albume şi 31 de milioane de single-uri digitale.

ANDREEA BĂLAN S-A DEZBRĂCAT DUPĂ UN SHOW NEBUN!!! E GOALA PUSCA!!!

După albumul său de debut, Infinite (1996), Eminem a căpătat o popularitate mainstream în 1999 prin cel de-al doilea său album, The Slim Shady LP. The Slim Shady LP a fost un succes comercial şi i-a adus rapperului primul său Premiu Grammypentru cel mai bun album rap. Următoarele sale două lansări, The Marshall Mathers LP (2000) şi The Eminem Show (2002), de asemenea au avut succes mondial, câştigând fiecare câte un certificat RIAA de diamanat în SUA pentru vânzări. De asemenea, ambele albume au câştigat Premiul Grammy pentru cel mai bun album rap, făcându-l pe Eminem primul artist care a câştigat un asemenea premiu pentru trei LP-uri consecutive. Acestea au fost urmate de Encore în 2004, un alt album cu succes comercial şi printre critici. Atunci Eminem a făcut o pauză după turneul din 2005. El a lansat albumele Relapse în 2009 şi Recovery în 2010, cel din urmă fiind numit cel mai bine vândut album din lume în 2010, distincţie pe care a mai cucerit-o anterior şi cu albumul The Eminem Show. Eminem a câştigat Premiul Grammy atât pentru Relapse, cât şi pentru Recovery, având un total de 13 Grammy-uri în cariera sa. Cel de-al optulea său album de studio, The Marshall Mathers LP 2, a fost lansat în noiembrie 2013.

NUME MARI în România! Concertele ANULUI 2015

Eminem deţine propria sa casă de discuri, Shady Records, alături de managerul său Paul Rosenberg. De asemenea, Eminem deţine şi un post de radio, Shade 45 în Sirius XM Radio. În noiembrie 2002, Eminem a jucat în film dramatic 8 Mile. El a câştigatPremiul Oscar pentru cea mai bună melodie originală pentru piesa emblematică a filmului “Lose Yourself”, devenin astfel primul artist rap din toate timpurile care câştigă premiul. De asemenea, el a avut apariţii cameo în The Wash (2001), Funny People(2009) şi în serialul de televiziuneEntourage.