Fotbal intern

Enache, ţinta ironiilor în vestiar. Ce nume poartă copilul său cu Lena

Gabriel Enache, jucătorul lui FCSB, trece prin momente dificile. Deşi a primit cu bucurie venirea celui de-al doilea copil al său, fotbalistul transferat de Gigi Becali de la Astra Giurgiu a dat...
22.10.2017 | 08:32

Gabriel Enache, jucătorul lui FCSB, trece prin momente dificile. Deşi a primit cu bucurie venirea celui de-al doilea copil al său, fotbalistul transferat de Gigi Becali de la Astra Giurgiu a dat acum de o nouă problemă.

Internaţionalul român trăieşte o poveste de iubire cu Lena, bruneta pentru care a părăsit-o pe soţia Mădălina în urmă cu aproximativ doi ani. Relaţia dintre Gabriel Enache şi Lena a evoluat cu paşi rapizi, iar în urmă cu aproape o lună a devenit tătic pentru a doua oară, acesta având o fetiţă din căsnicia cu Mădălina. Deşi venirea pe lume a lui Edan Gabriel i-a umplut sufletul de fericire jucătorului de la FCSB, acesta are şi o problemă: Lena, actuala sa logodnică, nu a divorţat de handbailistul Dan Rohozneanu, astfel, micuţul Edan nu poartă în acte numele Enache, ci Rohozneanu! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Această neplăcută situaţie  în care se află Gabi Enache a ajuns şi la urechile coechipierilor săi, iar fundaşul dreapta a devenit ţinta ironiilor în vestiarul FCSB. Jucătorii vicecampioanei României nu s-au ferit să-l ia peste picior pe fotbalistul transferat de Gigi Becali de la Astra Giurgiu în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Gabi Enache a ajuns la FCSB în februarie 2016, de la Astra Giurgiu, iar internaţionalul român a jucat în tricoul formaţiei “roş-albastre” în 68 de meciuri, a înscris 5 goluri şi a oferit 6 pase decisive. În februarie 2016, fundaşul dreapta de la FCSB a semnat cu Gigi Becali un contract care se va încheia în luna iunie a anului 2021.

750.000 de euro este cota lui Gabi Enache, conform transfermarkt.com

Tags: