LIGA 1 / STEAUA

Eric, la STEAUA? „Mie nu îmi este frică de presiune! Aş face faţă”

STEAUA. Eric De Oliveira, jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaş, mărturiseşte că nu se teme de presiunea care s-ar pune pe el în cazul în care va ajunge să îmbrace tricoul echipei „roş-albastre”.

Cele mai citite

”Eu îmi doresc să joc acolo unde sînt dorit. Deocamdată nu m-a căutat niciun club, așa că nu aș dori să vorbesc despre Steaua. Mie nu îmi este frică de presiune, este normal ca la echipele mari să existe o presiune, nu există timp de acomodare, dar nu îmi este teamă și cred că aș face față.

Chiar dacă la Steaua există această problemă cu Armata, nu cred că schimbă ceva: Steaua rămîne Steaua. Eu am o hîrtie de la club că pot pleca liber în acest moment doar în străinătate. Încă nu știu ce voi face, mai am contract pînă în iunie și trebuie să-l respect”, a declarat Eric, pentru digisport.ro.

STEAUA. Gabi Balint îl laudă pe brazilianul medieşenilor şi crede că acesta s-ar potrivi jocului Stelei:

Nu rata

”Eric m-a impresionat, e în formă în ultimul timp. În acest moment, din campionatul României e cam cel mai bun coordonator sau numărul 10, cum îi spunem noi. Acum se vede că aleargă, mingea trece tot timpul pe la el și face lucruri bune. Nu aș vedea de ce Eric, un jucător atît de tehnic, cu o creativitate extraordinară, nu ar reuși să se integreze. La cum joacă Steaua, ar putea juca în spatele atacantului”, a spus Gabi Balint.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu