ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / ASTRA

Golgheterul, RATAT pentru 20.000 de euro! Ce i-au oferit giurgiuvenii

Astra s-a îndepărtat de liderul Viitorul la șapte puncte, dar încă mai speră. E obligatoriu să învingă, etapa următoare, trupa lui Hagi! În iarnă, Șumi era preocupat de intrarea în play-off, situație care atunci îi dădea bătăi de cap. Pentru asta, tehnicianul a vrut un atacant de la Besiktas BB.

Cele mai citite

Este vorba de Sokol Cikalleshi, un atacant puternic, de 1,85 metri, în vârstă de 26 de ani. Fiind tras pe margine de antrenorul echipei din Istanbul, fotbalistul și-a dorit un transfer, iar Astra era echipa gata să-l primească, pentru a-i relansa cariera.

Contractul lui Cikalleshi la Besiktas BB se încheie pe 30 iunie anul acesta, iar turcii aveau de gând să-l împrumute la Astra. Jucătorul albanez a cerut un salariul de 7.000 de euro lunar plus 20.000 de euro la semnătură.

Astra nu a fost de acord. Conducerea a oferit doar 5.000 de euro, iar de prima de instalare nici nu avrut să audă. Astfel, transferul a picat.

Salarii de 2.000 de euro!

Nu mai puțin de 14 jucători sunt la final de contract, iar dacă Astra nu prinde Liga Campionilor, șansele ca aceștia să-și prelungească înțelegerile sunt nule. Asta pentru că salariile ar scădea până la 2.000 de euro.

Președintele consiliului de Administrație, Petre Buduru, a explicat cum se vor discuta salariile fotbaliștilor.

 

”Vom vedea, când vom face o situație a clubului. Vom vedea ce venituri avem, cât putem oferi. Vom face propuneri. Ca exemplu, Buduru, atacant, aveai 10.000 de euro, acum îți propunem 2.000! Vrei, bine, nu, ești liber să pleci! Cam așa vor sta lucrurile. 

Bine, nu e obligatoriu ca salariile să fie mai mici. În mai avem o viziune, o prognoză, atunci vom ști cam cum stăm. Vom face propunerile în funcție de venituri”, a explicat Buduru.

Nu rata

4 goluri a reușit Cikalleshi în toate competiţiile sezonului în cele 18 meciuri bifate

1,8 milioane de euro este cota de piaţă a fotbalistului albanez

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu