ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / ASTRA

EXCLUSIV. Şefii TAIE în carne vie: ”5.000 €, un SALARIU prea mare!”

Gata cu boieria la Astra Giurgiu! Patronul Ioan Niculae nu mai este dispus să acorde salarii uriașe, astfel că, după finala Cupei României, jucătorii vor intra la negocieri.

Cele mai citite

Săpunaru (15.000 de euro), Budescu (15.000 de euro), Silviu Lung (13.000 de euro) sunt jucătorii cel mai bine plătiți de la Astra, însă, începând cu noul campionat, acestea vor fi reduse drastic! Mai mult, giurgiuvenii sunt pe cale să-i piardă pe cei trei jucători care, deși mai au încă un an de contract, cu siguranță nu vor fi dispuși să accepte micșorarea salarială.

FANATIK.RO a aflat că fotbaliștii Astrei vor avea maximum 5.000 de euro salariul, iar Petre Buduru, președintele Consiliului de Administrație al clubului, a confirmat informația. Mai mult, acesta spune că acest plafon este chiar prea mare. ”5.000 de euro? E prea mult, e un salariu prea mare”, a fost prima intervenție a oficialului.

Bugetul se face după finala Cupei României

Petre Buduru a explicat apoi că bugetul pentru noul an va fi făcut după finala Cupei României, de pe 27 mai, când Astra întâlnește pe FC Voluntari. ”Nu am făcut încă bugetul, după Cupa României. Sunt planificări… Vom vedea atunci cine mai dorește să rămână, cine nu… Asta este situația de la Astra în acest moment”, a declarat Buduru.

”Sunt mai mulţi jucători care îşi vor termina contractele în vară. Cu unii negociem prelungirea contractelor, iar de ceilalţi o să ne despărţim. O să vedeţi că o să ne facem o echipă mult mai bună decât ceea ce avem în prezent. Am început deja negocierile cu anumiţi jucători. Domnul Niculae este aproape de echipă şi vorbim despre ceea ce o să facem de la vară”, a spus Dani Coman, președintele clubului.

Nu rata

15.000 de euro este salariul lui Săpunaru, fotbalist care a avut două oferte din Turcia în ultimele luni, ambele refuzate

15,25 de milioane de euro este valoarea lotului Astrei Giurgiu

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri