ULTIMA ORĂ

EXCLUSIV | Adevărul despre cearta dintre ANDRA și INNA! La mijloc e Măruță! Ce s-a întâmplat între Inna și Cătălin. AVEM IMAGINILE

Noul sezon al emisiunii „Vocea României Jr” a adus un moment tensionant între două dintre jurate. Este vorba despre Andra și despre Inna, iar la mijloc este tocmai soțul primeia, Cătălin Măruță.

Cele mai citite

Totul s-a întâmplat după ce  o fetiță pe nume Melanie Șerban a întors toate cele trei scaune și jurații s-au bătut pe ea, micuța a ales-o într-un final pe Andra. La final, după ce copila s-a retras de pe scenă, Inna a ținut să aibă confirmarea lui Cătălin Măruță privind felul cum ea s-a descurcat în competiția cu Andra și Marius Moga. „Cătălin, spune tu, m-am descurcat bine, nu-i așa? Am fost și eu puțin bine?„, l-a întrebat Inna pe Măruță, care se afla în public. Andra imediat a ripostat: „Cătălin e totuși soțul meu, da?„. Și pentru că nu a putut să lase lucrurile așa și a vrut să aibă ultimul cuvânt, Inna a ținut să precizeze că și ea știe să se facă plăcută, și ea știe să vorbească ardelenește precum Andra, chiar dacă ea nu-i ardeleancă, ci dobrogeancă.

Nu rata

În spatele acestui moment puțin spus ciudat nu se află nicidecum o strategie de PR, așa cum mulți au fost tentați să creadă. Mai precis este vorba despre invidia – daca nu chiar gelozia – Andrei, care este nemulțumită de faptul că soțul ei este fanul altei cântărețe. Mai mult, prezentatorul TV și Inna au o relație foarte aproapiată, începută în urmă cu mai mulți ani, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus. Relație cu care, susțin apropiații, Andra nu este tocmai de acord.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri