Sport

EXCLUSIV. CADOU FABULOS pentru fiice! A dat 1,5 milioane de euro!

Gigi Becali a profitat de pauza competiţională din fotbalul românesc, dar şi de vremea frumoasă de la începutul lunii iulie, şi a dat o fugă în staţiunea Mamaia pentru un scurt concediu...
29.08.2016 | 00:01
EXCLUSIV CADOU FABULOS pentru fiice A dat 15 milioane de euro

Gigi Becali a profitat de pauza competiţională din fotbalul românesc, dar şi de vremea frumoasă de la începutul lunii iulie, şi a dat o fugă în staţiunea Mamaia pentru un scurt concediu alături de familia sa.

Latifundiarul din Pipera nu a stat degeaba în timpul petrecut pe litoralul românesc şi a profitat de ocazie să facă trei achiziţii ce valorează nu mai puţin de 1.500.000 de euro! Nu, nu a luat nici un fundaş de Euro în locul lui Varela, nu a rezolvat criza de atacanţi cu vreun brazilian-minune, pe scurt nu este vorba de mutări spectaculoase pe plan fotbalistic. Achiziţiile sînt trei… apartamente de lux! Pe care le-a făcut cadou celor trei fiice ale sale.

Tîrg reciproc avantajos cu Viorel Păunescu

Este cunoscut faptul că Gigi Becali este obişnuit să ducă o viaţă de rege şi îşi doreşte, absolut firesc, ca fiicelor sale să nu le lipsească nimic şi să aibă parte de cele mai bune condiţii de trai, dar şi de distracţie. Patronul Stelei a preferat să mai amîne, că de renunţat nu poate fi vorba, transferul unui atacant de top şi a investit banii în trei apartamente din complexul rezidenţial „Caelia Residence” din Mamaia, lîngă ultracunoscutul hotel „Rex”. Impozanta clădire, construită direct pe plajă, aparţine lui Viorel Păunescu, preşedinte de onoare al Stelei şi bun prieten cu Gigi. Locaţia are 68 de apartamente de lux, a cîte 2, 3, respectiv 4 dormitoare, şi a costat 18.700.000 de euro, fiind considerată azi o bijuterie a „perlei” litoralului românesc, aşa cum a fost şi este considerată în continuare Mamaia. Tata Becali a dat acest „tun” la începutul lunii iulie, iar fiicele Teodora, Alexandra şi Cristina sînt acum proprietarele a trei apartamente de două camere în „Caelia Residence”. Pentru fiecare dintre ele Becali a scos din buzunar 500.000 de euro.

Bătaie pe apartamentele de lux!

Imobilul în care le-a cumpărat Becali apartamente fiicelor sale are toate facilităţile care să asigure confortul celor mai pretenţioşi clienţi. Patronul Stelei a găsit cu greu trei apartamente libere pentru a le cumpăra şi a profitat de prietenia strînsă pe care o are cu Viorel Păundescu pentru a le face aceste surprize moştenitoarelor sale. Majoritatea apartamentelor au fost vîndute încă de la inaugurarea complexului, iar printre cei care au devenit proprietari cu vedere la mare se află Ilie Năstase, Ciprian Marica, Victor Piţurcă, Bogdan Dragomir, fiul lui Mitică Dragomir, sau Raluca Sandu, fiica fostului preşedinte Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

Ce dotări au fetele lui Gigi

Apartamentele fiicelor lui Becali sînt complet utilate, au un living foarte mare, bucătărie open-space şi o terasă spectaculoasă cu vedere la mare, două dormitoare matrimoniale şi trei grupuri sanitare. O recepţie utilată pentru tot felul de „urgenţe”, alimentare şi nonalimentare, le stă la dispoziţia proprietarilor 24/24 de ore, ca şi un bar de zi plus două saloane unde se poate servi micul dejun, iar plaja este una ce se doreşte a fi „pilonul” litoralului românesc. Fetele lui Gigi vor avea la dispoziţie o piscină exterioară de 120 mp, care are apa încălzită constant la 30 de grade Celsius, dar şi alte multe facilităţi, iar parcarea multietajată automatizată complet este, încă, o raritate în România. Teodora, Alexandra şi Cristina Becali vor beneficia de un generos spaţiu verde, centru SPA, saună uscată şi umedă, toate acestea cu acces gratuit.

Marica se „contrează” în investiţii cu fostul său patron

Ciprian Marica a fost nu mulţumit, ci de-a dreptul încîntat de condiţiile oferite de luxosul complex rezidenţial de pe malul Mării Negre şi a investit aproximativ jumătate de milion de euro într-un bar pe plaja din dreptul locaţiei deţinute de Viorel Păunescu. Internaţionalul român nu s-a rezumat la apartamentul şi barul de la „Caelia Residence” şi a închiriat prin SRL-ul său, „Caelia Mamaia SRL”, 10.433 de metri pătraţi de plajă, pentru care a mai scos 500.000 de euro din cont. La barul lui Marica o şampanie (Joseph Perrier Covee Royale Rose) costă 430 de lei, iar cel mai scump vin italian este vândut cu 375 de lei. Un platou mediteranean costă 60 de lei, o supă de roşii – 20 de lei, un grătar cu trufe negre – 105 lei, iar un file de ton- 120 de lei. Pe plaja lui Marica, închirierea unui şezlong costă 45 de lei, iar pentru un prosop tariful pe zi este de 10 lei.
1.500.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru apartamentele fiicelor sale, cumpărate în luxosul complex „Caelia Residence” din Mamaia

Eu vreau ca tot ce am făcut pînă acum şi toată averea mea să fie folositoare oamenilor, să o întorc prin acte de caritate administrate de fetele mele. Le-am spus «Voi nu aveţi nevoie să lucraţi pe undeva, ci să administraţi ceea ce eu voi pune pe roate». De aceea le creez toate condiţiile să fie mulţumite” (Gigi Becali)