News

EXCLUSIV. Interviu cu fiul “impostorului de la Roma”: “Parcă nu ştiţi cum e tata? A vrut să mai fie şi el băgat în seamă”

Jackie Nicolae a oferit pentru FANATIK.RO un interviu în legătură cu evenimentul nefericit în care a fost implicat numele lui Nicolae Negrilă. Fostul jucător al Universităţii a dezvăluit din...
13.10.2017 | 00:04
EXCLUSIV Interviu cu fiul impostorului de la Roma Parca nu stiti cum e tata A vrut sa mai fie si el bagat in seama

Jackie Nicolae a oferit pentru FANATIK.RO un interviu în legătură cu evenimentul nefericit în care a fost implicat numele lui Nicolae Negrilă. Fostul jucător al Universităţii a dezvăluit din ce motiv crede că tatăl său, Gheorghe Nicolae, s-a apucat să dea interviuri dându-se drept fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova.

Salut, Jackie, ai timp să discutăm ceva?

– Da, dar nu am foarte mult timp la dispoziţie! Ce s-a întâmplat?

Ai aflat ce a făcut tatăl tău?

– Nu! Ce a făcut tata?

A dat un interviu la Roma şi a spus că este fostul mare fotbalist Nicolae Negrilă.

– Vă jur că nu am ştiut nimic. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Nu am mai vorbit cu el de mult timp!”

Tatăl tău apare în imagini jonglând cu mingea şi ia bani de la lume la semafoare, spunând pe cameră că este Nicolae Negrilă. Chiar nu ştii ce a făcut tatăl tău? Îţi trimit imaginile să le vezi. (n.r. – luăm o pauză în care se uită pe imagini)

– Nu. Nu am ştiut, iar dacă a făcut acest lucru atunci l-a făcut doar ca să mai fie şi el băgat în seamă. Eu nu sunt certat cu tata, dar nu am mai vorbit de ceva timp cu el.

Nu e niciun dubiu că el este pe imagini…

– Da, el este în imagini, dar eu nici nu sunt în ţară acum, iar de fotbal m-am lăsat de o perioadă de timp.

Îţi pare rău pentru ce a făcut tatăl tău?

Şi ce vreţi să fac eu acum? Voi nu ştiţi cum e tata? Ti-am spus că a făcut doar ca să mai fie şi el băgat în seamă. Acum te rog să mă înţelegi că nu mai am timp să vorbesc. Îţi doresc o zi bună şi îţi mulţumesc. Vorbim mai multe cu altă ocazie.

Chiar nu mai poţi să vorbim?

Nu! Te rog să înţelegi că am treabă acum, iar în plus de acest lucru chiar nu mai vreau să comentez acest eveniment.