Fotbal intern

Gata! Se reface cuplul de COŞMAR! Budescu S-A DECIS! Ce spune Gigi

UPDATE, ora 20:30 / Gigi Becali a vorbit despre Constantin Budescu, jucător pe care îl aştepta cu un răspuns în vederea venirii sale la Steaua. Cum jucătorul nu i-a mai contactat pe...
30.07.2016 | 00:06
Gata Se reface cuplul de COSMAR Budescu SA DECIS Ce spune Gigi

UPDATE, ora 20:30 / Gigi Becali a vorbit despre Constantin Budescu, jucător pe care îl aştepta cu un răspuns în vederea venirii sale la Steaua. Cum jucătorul nu i-a mai contactat pe “roş-albaştri”, Becali şi-a luat gîndul de la el.

“Am vorbit cu Budescu la telefon şi eu, şi Ana şi ne-a spus că face un control medical, dacă poate juca vine la Steaua, dacă nu, nu vine. Acum, nu mi-a dat nici un răspuns. Trebuia să se ducă la domnul Pompiliu Popescu, nu ştiu ce a făcut, nu m-a mai sunat. I-o fi fost mai comod să meargă la Astra. Dacă aşa a rînduit Dumnezeu, să se ducă acolo şi să fie sănătos”, a spus Becali.

******************************************************************************************

UPDATE / Niculae şi Budescu au ajuns la o înţelegere, iar mijlocaşul român urmează să fie împrumutat la Astra. Chiar dacă a fost curtat insistent şi de Steaua, Budescu a ales să vină la Astra.

A doua veste bună pentru Marius Şumudică şi Astra vine de la Denis Alibec, care va reveni pe gazon începând cu săptămîna viitoare.

Atacantul de 25 de ani s-a accidentat grav în minutul 54 al meciului cu Albania, scor 0-1, de la EURO 2016, cînd a călcat greşit la un duel cu un albanez şi n-a mai putut continua partida. Verdictul medicilor a fost leziune la nivelul ligamentului colateral.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ASTRA. “Ar fi păcat pentru noi ca Budescu să aleagă alt club în afară de Astra! Îl aşteptăm cu braţele deschise, e cel mai vechi jucător al nostru şi ar fi păcat să meargă la alt club”, a spus Daniel Niculae imediat după meciul contra celor de la FC Copenhaga, scor 1-1! Chiar şi preşedintele clubului, Dani Coman a declarat înainte de startul partidei cu danezii că în biroul său contractul este pregătit, trebuie doar semnat de “Budi”.

20.000 de euro lunar

ASTRA. Şi, pentru Constantin Budescu, astralii fac orice! Dacă Şumudică a privit meciul de miercuri seară cu mijlocaşul din lojă şi a discutat revenirea la club, joi a venit rîndul patronului giurgiuvean! Ioan Niculae a discutat cu fotbalistul despre detaliile financiare, însă a insistat foarte mult pe ajutorul pe care “Budi” îl poate da clubului pentru cîştigarea unui nou titlu, dar şi în obţinerea calificării în grupele unei competiţii europene. “Budescu va primi la Astra 20.000 de euro lunar şi va fi recompensat cu prime mai mari faţă de restul colegilor. Şi-a făcut datoria faţă de club cît a jucat aici şi e normal ca domnul Niculae să-i fie recunoscător”, au punctat surse din cadrul clubului giurgiuvean pentru FANATIK.RO.

“Nu fă aceeaşi greşeală ca Enache!”

ASTRA. În discuţia pe care au avut-o, Ioan Niculae nu s-a ferit să îi aducă aminte jucătorului ce s-a întîmplat cu Gabi Enache, în iarnă, cînd a semnat cu Steaua! “Nu fă aceeaşi greşeală ca Enache, care s-a dus la Steaua pentru a lua campionatul şi a terminat pe locul doi… Plus că, nici nu e sigur de postul lui, ba a jucat, ba a fost rezervă! Aici, la Astra, toată lumea te doreşte, poţi juca în cupele europene şi ne putem bate din nou la titlu. Iar la Steaua, te doreşte doar patronul, nu şi antrenorul şi managerul. La Astra eşti dorit de toată lumea”, a fost mesajul lui Ioan Niculae, dezvăluie apropiaţii patronului pentru FANATIK.RO.

ASTRA. Se pare că discursul boss-ului din Giurgiu l-a înmuiat pe Constantin Budescu, care înclină să semneze cu echipa care l-a consacrat. Nu degeaba, joi seara antrenorul Marius Şumudică a declarat: “Eu ştiu că, de luni, Budescu va începe antrenamentele cu Astra!”

Primul pas? Vineri dimineaţă Constantin Budescu s-a antrenat în tricoul Astrei alături de foştii (viitorii?) săi coechipieri. Ar urma să se parafeze doar actele.