Sport

FOTO EXCLUSIV. Avem DOVADA! Gigi Becali nu a schimbat numele

UPDATE, ora 16:02 / Gigi Becali a declarat miercuri dimineaţa că a schimbat deja numele echipei Steaua din actele oficiale în FCSB. Dar, la Oficiul Naţional de la Registrul Comerţului numele...
16.02.2017 | 00:05

UPDATE, ora 16:02 / Gigi Becali a declarat miercuri dimineaţa că a schimbat deja numele echipei Steaua din actele oficiale în FCSB. Dar, la Oficiul Naţional de la Registrul Comerţului numele societăţii, Fotbal Club Steaua Bucureşti SA e neschimbat. 

Ultima modificare de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului a avut loc pe data de 05.10.2016, aşa cum reiese din documentele de mai jos:

1222222

33333


Gigi Becali a declarat în această dimineaţă că a înregistrat la Registrul Comerţului numele FCSB. Astfel, numele Steaua Bucureşti nu mai există în actele oficiale. 

FANATIK.RO a aflat că la Registrul Comerţului nu a fost făcută nici o modificare şi denumirea societăţii rămâne Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Ultima modificare de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului a avut loc pe data de 05.10.2016, aşa cum reiese din documentele de mai jos.

11

Totuşi, pe data de 17 ianuarie, Gigi Becali a făcut o cerere de rezervare de denumire către ONRC în vederea schimbării numelui societăţii comerciale. Registrul Comerţului i-a aprobat rezervarea de denumire, dar solicitarea oficială de modificare a numelui Fotbal Club Steaua Bucureşti SA nu a fost înregistrată la ONRC.

12

Gigi Becali a declarat că de azi Steaua e FCSB, doar că lucrurile stau puţin altfel. Denumirea societăţii e tot FC Steaua Bucureşti SA şi nu a avut loc nici un fel de modificare în această lună.

“Eu am schimbat numele la Registrul Comerţului. Am schimbat în FCSB. Am anunţat Federaţia şi Liga. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. Haide domne, ce naiba?!

Lucrurile fireşti nu le poate schimba nimeni: nici un miliard de judecători. Sunt lucruri spirituale, pe care le-a lăsat Dumnezeu. Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap 7 miliarde de judecători, şi Lăcătuş, şi Papa de la Roma, şi forţele NATO. Nu au cum să schimbe firea, aşa e lăsat de la Dumnezeu.

Nu mai stau să mă cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, să îi spună Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenţa. Nu stau toată ziua în stres cu Armata, eu vreau să îmi simplific viaţa mea. Vreţi să schimb? Bine, mă, schimb!”, a spus Gigi Becali.

LPF: “Steaua nu riscă sancţiuni pentru schimbarea numelui” 

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat pentru FANATIK.RO că Steaua nu riscă nimic din punct de vedere sportiv dacă îşi schimbă numele în timpul competiţiei, atîta timp cît e o hotărîre judecătorească:

“Schimbarea denumirii clubului intră în atribuţiile Comitetului Executiv de la FRF. Steaua nu riscă nici o sancţiune sportivă. E vorba de o decizie a unui tribunal. Ce facem, nu o punem în practică? E prea mult scenariul de retrogradare a echipei. 

37 de milioane de euro cere Armata despăgubiri de la Gigi Becali pentru folosirea frauduloasă a siglei

2014 e anul în care Gigi Becali a pierdut sigla Steaua