ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Dacă ei NU ACCEPTĂ ce eu cer, înseamnă că vor să incendieze FRF”

UPDATE. 18:34. Adrian Mititelu a transmis un mesaj către FRF prin care cere înscrierea echipei sale în Liga 2, iar pentru acest lucru esta gata să scadă și din pretențiile financiare. „Nu vreau ca peste doi ani eu să mai fiu acuzat că iar falimentez fotbalul dacă o să câștig nu știu ce sume mari.

Cele mai citite

Așa că le-am transmis celor de la FRF o scrisoare prin care le-am propus o eșalonare de plăți pe o perioadă de 10 ani. Și pretențiile le am mai mici. Însă dacă ei nu acceptă, atunci probabil că vor să incendieze Federația Română de Fotbal”, a spus Mititelu.

––––––––

UPDATE. Adrian Mititelu a anunțat și pe pagina sa oficială de facebook suporterii lui FC U că de la vară o să înscrie echipa sa în Liga 4.

Propunerea mea este sa înscriem echipa în liga 4 și in 3 ani vom promova în liga 1. În tot această perioadă se va finaliza și procesul civil, însă pentru a înscrie echipa în liga a 4-a am nevoie de susținerea suporterilor, altfel nu voi face acest pas. Pentru a reuși să facem fotbal în Craiova este nevoie de unitate„,a  spus Mititelu.

 

––––––––

Adrian Mititelu a fost ieri extrem de dezamăgit după ce a pierdut procesul cu FRF, LPF, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, iar după ce si-a revenit a povestit pentru FANATIK.RO care sunt planurile sale începând din această vară.

Trebuie să recunosc că această decizie m-a surpins în totalitate. Nu mă așteptam la așa ceva. Însă după ce am studiat cu avocații decizia luată am observat că cei doi inculpați nu au fost achitați și de răspunderea civilă. Astfel, mă voi duce din toamnă să mă judec la Tribunalul București.

Însă până atunci vreau să vă spun că o să înscriu și echipa în Liga IV. Sunt sigur că și în această divizie noi vom avea mai mulți suporteri. Nu uitați că cei de la CS U nu au galeria mare a Craiovei, Sunt terminați că nu au galerie în cupele europene. O să vedeți unde vor merge suporterii din această vară”, a spus Mititelu pentru FANATIK.RO.

Ulterior Adrian Mititleu a comentat pe pagina sa de facebook:

„N-am pierdut războiul ci numai o bătălie, lupta continuă! 

Verdictul cumplit de ieri a fost năucitor și m-a facut să omit esențialul.
– Judecatorii au achitat inculpaţii pe motivul că ulterior sentinței Tribunalului București s-a dat decizia Curtii Constitutionale nr 405/2016 şi prin care o parte din infracţiunile de Abuz nu mai reprezintă fapte penale. Însă FRF, LPF, Sandu, Dragomir NU au scapat de răspunderea civilă -delictuală. Astfel instanța a lăsat nesoluționată latura civilă și prin urmare procesul continuă începând din toamnă la Tribunalul București!

Nu rata

În acest proces o să fie atașat dosarul penal unde există un probatoriu uriaș. Prin urmare, bandiții nu au scapat și nu vor scăpa de răspunderea civilă .
– De asemenea, în urma finalizării procesului penal a rămas definitivă încheierea dată de Tribunalul București prin care s-a stabilitt că Fotbal Club Universitatea Craiova este continuatoarea clubului din anul 1948! Practic acest act închide orice discutie despre palmares şi continuitate! O să vă prezint după amiază actul. Asa că cei care se bucură de decizia de ieri o să constate că CSU este doar o echipă abuziva infințată în anul 2013″
, a spus Mititelu.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu