ULTIMA ORĂ
EUROPA LEAGUE / ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV. Prima reacţie după tragerea la sorţi: „Ne interesează cupele europene, dar avem nevoie de 6-7 transferuri rapid!”

reee

Astra Giurgiu şi-a aflat adversara din turul doi preliminar din Liga Europa. Giurgiuvenii vor evolua împotriva învingătorilor din duelul Zira sau Differdange.

Cele mai citite

Antrenorul Astrei, Edi Iordănescu, a vorbit pentru FANATIK.RO despre tragerea la sorţi: „Am urmărit cu interes tragerea la sorţi. Mă interesează meciurile din cupele europene, însă mă îngrijorează situaţia de acum a echipei. Primul meci oficial din cupele europene va avea loc peste trei săptămâni”.

„Suferim la calitate şi cantitate. Nu avem niciun atacant în lot”

Edi Iordănescu spune că sunt multe lucruri de pus la punct la Astra Giurgiu şi aşteaptă 6 sau 7 transferuri cât mai rapid:

„Situaţia echipei mă împacientează. Avem nevoie de mai mulţi jucători. În acest moment, avem mulţi tineri în lot. Sunt copii în care cred şi care au potenţial. Dar ei au nevoie de timp şi trebuie să crească lângă jucători consacraţi. Nu pot să sară anumite etape.

E nevoie cu 6-7 jucători, suferim la calitate şi cantitate. Avem mai multe posturi neacoperite, nu avem niciun atacant în lot. Peste 3 săptămâni este primul joc oficial. 

Este o mare problemă că jucătorii vor veni târziu, dar e şi mai mare problemă că nu avem timp să omogenizăm echipa. Dar eu am încredere în promisiunile conducerii şi trebuie să ne mişcăm repede pentru a nu rata începutul de sezon”.

Astra Giurgiu se află în aceste zile în cantonament. Situaţia este dificilă la echipa giurgiuveană. Edi Iordănescu are 16 jucători în lot, doar 9 dintre ei fiind jucători cu experienţă la cel mai înalt nivel.

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu