ULTIMA ORĂ
DINAMO / EXCLUSIV

Oficial DINAMO: „Mă bucur că REDNIC a venit la meci”

media_xll_5292685

UPDATE 22:56 / Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a comentat posibilitatea ca Mircea Rednic să devină antrenorul formaţiei din „Ştefan cel Mare”. „Nu l-am văzut pe Rednic la meci, am fost ocupat cu alte probleme, dar bine că a fost. Cred că a venit să vadă jocul, cu mine şi cu domnul Negoiţă nu a discutat nimic în această seară. Mai avem la dispoziţie două meciuri, după care vom lua o decizie referitor la Dănciulescu. Mă bucur că Rednic a venit la meci. Dacă nu vine domnul Rednic, va veni altcineva. Orice este posibil în fotbal”, a spus Anghelache la Look TV.

Cele mai citite

UPDATE 30.11, ORA 21:20 / Mircea Rednic este prezent la partida dintre Dinamo şi Petrolul. Sursele FANATIK.RO dezvăluie că tehnicianul va avea o discuţie decisivă cu şefii lui Dinamo în această seară, imediat după încheierea partidei. În cursul zilei de azi, FANATIK.RO a publicat şi declaraţia lui Mircea Rednic referitoare la presupusa ofertă pe care ar avea-o de la Rapid, tehnicianul dorind să închidă definitiv această pistă.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

––––––––––––––––-

Dinamo caută antrenor. Deşi l-a instalat pe banca tehnică pe Ionel Dănciulescu, formaţia alb-roşie tatonează mai multe variante. Ultima şi cea mai spectaculoasă îl aduce în prim-plan pe Mircea Rednic. În exclusivitate pentru FANATIK.RO, “Puriul” a dezvăluit că singurul club cu care a discutat serios semnarea unui contract a fost Dinamo.

„Miercuri dau răspuns ofertei lui Anghelache!”

DINAMO. Formația din Ștefan cel Mare, prin vocea președintelui Anghelache, a luat legatura cu fostul tehnician al lui Standard Liege, însă totul a fost amînat pînă la mijlocul săptămînii viitoare, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă Mircea Rednic. Cel mai probabil, dacă ar semna cu Dinamo, antrenorul ar urma să se intaleze pe banca roș-albilor imediat ce se va termina turul campionatului. „Am probleme de sănătate, vreau să mă ocup de mine, de-aia nu am acceptat nicio ofertă pînă acum. Luni dimineață plec în Belgia și mă întorc miercuri, trebuie să îmi fac un set complet de analize, plus cîteva controale, vreau să mă ocup de mine mai mult. Cînd mă întorc trebuie să le dau un răspuns dinamoviștilor. Cel mai probabil o voi face miercuri”, a spus Rednic pentru FANATIK.RO.

„Cu Dinu Gheorghe am discutat de Rapid pe la cafele…”

DINAMO. În cursa pentru semnătura lui Mircea Rednic s-au înscris şi cei de la Rapid. Preşedintele Dinu Gheorghe încearcă să dea lovitura şi să îl aducă alături de el pe tehnicianul care a luat titlul cu formaţia din Giuleşti în 2003.

Nu rata

„Cu Dinu Gheorghe am discutat despre Rapid pe la cafele. El îmi aruncă, eu îi arunc… El îmi bagă drepte, eu îi bag strîmbe și uite așa. Dinu e un drăguț, e un simpatic! Dar, singurul cu care am discutat serios, a fost Anghelache, însă am lăsat totul pentru cînd mă întorc în țară”, a mai afirmat Rednic pentru FANATIK.RO

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu