ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / FCSB - ASTRA 1-1

FAZA CHEIE din minutul 73. „Gol valabil Golofca. Forţa, forţa cefere!”

Mai aprig contestatar, cu fiecare etapă, al arbitrajelor, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a acuzat dur prestaţia „cavalerilor fluierului” de la meciul cu Astra Giurgiu. Meme a ţinut şi „trand”-ul din ultimul timp din Liga 1 BETANO şi a făcut trimitere la CFR Cluj, echipă care, în opinia majorităţii oamenilor de fotbal din România este ţinută în braţe de arbitri.

Cele mai citite

golofca

După ce a văzut din ce penalty a pierdut Dinamo în faţa formaţiei pregătită de Dan Petrescu, Mihai Stoica a ieşit imediat la atac după meciul cu giurgiuvenii cu o postare pe Facebook, făcând legătura cu golul anulat lui Golofca. În opinia oficialului FCSB, la partida de sâmbătă seară (1-1) a fost viciere de rezultat. „Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forța, forța cefere”, a fost reacţia lui Mihai Stoica.

Oficialul „roș-albaștrilor” a fost ironic la adresa celor de la CFR Cluj deoarece formația ardeleană e, conform statisticilor, echipa cea mai ajutată de arbitraje în acest sezon, ajungând la 3 penalty-uri primite în 5 partide.

În replică, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan a afirmat, ironic, că se bucură că Meme e fanul clujenilor. „Nu comentez postarea sa, dar mă bucur că Mihai Stoica e fanul nostru”, a afirmat şeful grupării din Gruia.

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu