ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / FC U CRAIOVA

FOTO + VIDEO. FC U Craiova, 6-1 în primul meci! A marcat şi Mititelu jr! Câţi fani au fost la joc

UPDATE / S-a încheiat meciul cu LPS Slatina, cu victoria lui FC U Craiova cu 6-1! Printre marcatori s-a enumerat şi Mititelu junior. Celelalte goluri au fost marcate de Bălan – 2, Raicea – 2 şi Stoichiţoiu. La final, fanii prezenţi la meci şi jucătorii au îngenunchiat pe teren! VIDEO aici

Cele mai citite

Ştirea iniţială:

FC U CRAIOVA PRIMUL MECI. Adrian Mititelu a anunţat că FC Universitatea Craiova renaşte, săptămâna trecută având loc la Craiova reunirea noii echipe, denumită U Craiova 1948. La primul antrenament, circa 1.000 de fani au venit la baza de la aeroportul din Craiova, ce au sărbătorit momentul cu torţe – vezi foto + video. 

Prima şedinţă de pregătire nu a fost însă una lipsită de scandal, fiul lui Adrian Mititelu fiind aproape de la fi linşat de ultraşii din Peluza Sud, după ce l-au observat între jucători. Din fericire, lucrurile s-au calmat, însă fanii s-au scindat şi s-au delimitat de Gabi Blondu, cel care a intervenit pentru Adiţă Mititelu în conflictul cu suporterii.

FC U CRAIOVA PRIMUL MECI. Imagini în galeria FOTO

A urmat un comunicat dur din partea Peluzei Sud, care l-au pus la zid pe Blondu şi public şi i-au dat un ultimatum lui Mititelu să-l scoată din echipă pe Adiţă junior. Duminică, la primul meci disputat de noua U Craiova 1948, câteva sute de fani s-au adunat la Slatina. Vezi video mai jos.

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri