ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / FCSB-DINAMO, DUMINICĂ, ORA 20:30

Cu cine ţine selecţionerul Contra în FCSB – Dinamo: „Aşa mi-a spus!”

FCSB - Dinamo. Selectionerul Contra a spus cu cine tine in derby

Cosmin Contra a fost instalat selecţionerul României înainte de marele derby- FCSB – Dinamo, însă nu şi-a uitat aşa de repede fosta echipă. „Guriţă” a discutat cu Vasile Miriuţă în această perioadă, iar noul tehnician din „haită” a făcut public ce i-a zis selecţionerul.

Cele mai citite

„Am discutat şi cu Contra zilele acestea şi am stabilit că ne vom întâlni săptămâna viitoare să discutăm mai multe. Mi-a dat şi un sfat înainte de derby: Bate-i duminică, asta mi-a spus”, a spus Miriuţă la conferinţa de prezentare a sa (vezi detalii aici).Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce zicea Contra despre FCSB – Dinamo, când a fost prezentat

La conferinţa de prezentare ca selecţioner, Cosmin Contra a fost întrebat şi despre meciul din Liga 1 Betano şi nu a vrut să îşi dezvăluie favorita. Totuşi, Vasile Miriuţă a reuşit să îl dea de gol înainte cu doar o zi de meci: „Voi vedea meciul relaxat, sunt selecţioner acum. Nu am niciun mesaj pentru ei, ci pentru jucătorii de la echipa naţională: să vină cu dorinţă şi să rezolvăm situaţia”, a spus Cosmin Contra.

Nu rata

Partida FCSB – Dinamo, din Liga 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu