ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / FCSB-DINAMO

Miriuţă, încurajat de fani înainte de debutul în Derby de România! „Doar când mi s-au născut băiatul şi fetiţa m-am bucurat atât!”

FCSB - Dinamo. Vasile Miriuta debut in derby din Liga 1

FCSB – Dinamo este prilejul cu care Vasile Miriuţă va debuta pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare. Noul antrenor al „câinilor” a fost prezentat oficial şi a vorbit despre planurile sale la Dinamo, fiind încurajat de fanii prezenţi la conferinţa dinaintea derby-ului.

Cele mai citite

„Niciodată nu e prea târziu. Este echipa pe care o iubesc cel mai mult. Doar când mi s-au născut băiatul și fetița m-am bucurat atât de mult. Dinamo-Steaua, toți dinamoviștii îl așteaptă. Am emoții dar până la începerea jocului. Nu prea am dormit în ultima vreme. Pe Nascimento și pe Hanca i-am avut ca jucători. Și miercuri m-am întâlnit cu Guriță la hotel, dar prea mare lucru nu poți să schimbi. Sfatul, să-i bat”, a spus Miriuţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Miriuţă, înainte de FCSB – Dinamo: „Respect Steaua!” 

„Peste tot e presiune. Muncești la fel, îți dorești să ai rezultate. De 42 de ani țin cu Dinamo, de când aveam 7 ani. Visul era să ajung să joc la această echipă. Am jucat la Dinamo chiar dacă nu mult timp. Este foarte greu să luăm campionatul, dar ne vom bate. Sper ca și noi să fim de nota 10, ca fanii, să nu fim de nota 9. Vă dau în scris că nu știe Dică cum va juca. El prea multe variante nu are. Respect Steaua, au jucători de valoare, dar pe mine mă interesează echipa mea.

Stelu e un jucător crescut aici, e dinamovist, am avut o discuție, lucrurile pe care le-a făcut nu se fac, n-avem voie să le răspundem suporterilor. Era afectat. Eu voi decide cine va fi căpitan. 100% voi sta pe bancă cu Concordia Chiajna.

Să ne respectăm, disciplina, țin mult la seriozitate și atitudine, asta le-am spus jucătorilor. N-au jucat slab cu CFR, e greu într-un joc din asta să faci spectacol. Cosmin Contra va ține cu Dinamo. E dinamovist Guriță.

Fratele, verișorii, tata, eu ieșeam tot timpul învingător la educație fizică jucam Steaua-Dinamo.

Spiritul, unitatea, grupul, va decide învingătoarea. Normal că locul în clasament nimănui nu-i convine. Binișor i-am găsit din punct de vedere al moralului. Ei au văzut că sunt băiat bun. Că de acum joacă cel mai bun.

Avem jucători buni, Liviu Gheorghe, Ion Gheorghe, Ricardo Grigore, depinde de ei, le-am dat mereu credit tinerilor.

E un jucător bun, talentat. Dar nici vorbă să vină aici.

Am venit cu fluierul de Champions League. Nu-mi place să stau cu fundul în poartă. Știți cum joc, dar nu le vom da spații”, a declarat Vasile Miriuță la conferința de presă de prezentare.

Nu rata

Partida de debut a lui Vasile Miriuţă, FCSB – Dinamo se va disputa duminică, de la ora 20;30, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu