ULTIMA ORĂ

Femeia din imagini a refuzat sa isi abandoneze bebelusul bolnav, desi toti i-au zis sa-l paraseasca! 29 de ani mai tarziu, copilul cu deficiente si-a facut mama mandra si a reusit o adevarata performanta! Surpriza lui

   Zou Hongyan a adus pe lume in 1988 un baietel cu grave probleme de sanatate. Medicii si sotul femeii i-au zis sa renunte la micut, insa a refuzat aceasta propunere si le-a oferit o adevarata lectie de viata.

Dupa ce a divortat de sotul ei, Zou si-a facut un scop din a-l creste cat mai bine cu putinta pe micut, a-l educa si a-l transforma intr-un om de bine.

Cele mai citite

Femeia si-a luat 3 slujbe, a facut constant exercitii de stimulare a creierului si simturilor, ba chiar l-a invatat sa foloseasca betigase si sa se hraneasca singur, chiar daca mainile lui tepene nu ii permiteau acest lucru: „N-am vrut sa se simta niciodata complexat din cauza paraliziei cerebrale. Pentru ca stiam ca are probleme, am fost stricta si l-am invatat ce inseamna disciplina”, a spus Zou.

29 de ani mai tarziu, acelasi baiat, Din Ding, a absolvit Universitatea Peking si a fost acceptat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Harvard.

Povestea celor doi a ajuns virala pe internet, iar oamenii nu contenesc sa o laude pe Zou, numind-o o mama in adevaratul sens al cuvantului: „Asta ar trebui sa faca un parinte. Sa se daruiasca copiilor si sa ii puna pe primul loc!”

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu