ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / FRANŢA

Fenomenul Jardim: „E nebun! Îşi muşca degetul să fie clar ce vrea de la noi”

rgten

Leonardo Jardim a câştigat titlul în Franţa alături de AS Monaco. Portughezul în vârstă de 42 de ani a reinventat echipa monegască, alături de care a avut unul dintre cei mai de succes sezoane din istorie.

Cele mai citite

„Criticat pentru jocul sărac în spectacol din primii doi ani pe Louis II, portughezul s-a reinventat”, a scris L’Équipe. Dar una dintre cele mai interesante declaraţii le-a avut fundaşul stânga de la Monaco, Benjamin Mendy:

„«Vreau agresivitate maximă, mâncați-vă adversarii!». Asta ne zicea”, a dezvăluit jucătorul în vârstă de 22 de ani într-un interviu pentu Onze Mondial. „Câteodată, în vestiar, ne privea fix pe fiecare dintre noi, apoi își băga degetul în gură și îl mușca. Așa, ne era și mai clar ce așteaptă de la noi”.

Mendy, ales în „11”-le ideal al elitei Hexagonului, a mai spus: „Jardim ne cerea să ne gândim mereu, cât suntem pe teren, la acel deget mușcat și să acționăm. Antrenorul nostru e un nebun, dar un nebun pe care-l iubim!”.

AS Monaco a câştigat titlul în Ligue 1, având 92 de puncte după 37 de meciuri, 6 mai mult decât PSG, înainte cu o etapă înainte de final.

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu