MONDEN / VEDETE

E vară, e soare, Flavia e la mare! „Vecina” de la Neatza, TOPLESS! A arătat ce are mai bun! Galerie FOTO incendiară

Flavia de la Neaţa a realizat un pictorial incendiar pentru o revistă pentru adulţi, pozînd topless! Iar sursele de pe piaţă au dezvăluit că în curînd s-ar „arăta” în Playboy!

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE INCENDIARE CU VECINA FLAVIA!

În ciuda vîrstei înaintate, frumoasa „vecină”, balerină de meserie, a intrat în atenţia Playboy România, care ar urma să îi facă o ofertă de nerefuzat pentru a o dezbrăca de haine şi a-şi arăta formele în toată splendoarea! VEZI SUS GALERIE FOTO!!!

Flavia Mihășan + Dani Oțil = LOVE! Imagini absolut senzaţionale cu cei doi în cele mai senzuale ipostaze! Realizatorul emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, împreună cu frumuşica vecină, au oferit momente incendiare în faţa colegilor! 

 


neata_video by fanatikro

sursa video: Neaţa cu Răzvan şi Dani.

SOCANT!!! O VEDETA DE LA NOI SI-A PRINS NEVASTA CU AMANTUL IN PAT!!! A TURBAT DE FURIE SI L-A RUPT CU BATAIA!!!

„Nu le-a luat decît 2 ani să facă asta! Aţi aprins flacăra dragostei voastre!”, a spus Răzvan, la finalul momentului celor 2! Flavia s-a arătat şi ea extrem de zîmbitoare, după: „Chiar mi-a plăcut Dani. O ia în serios! N-am crezut că o să ajungem pînă aici!”

Flavia Mihăşan, vecina de la „Neatza” a început toamna cu dreptul! Blonda a îmbrăcat cea mai sexy rochie de mireasă, spre dezamgărea unora dintre fani.

Blonda expertă în mişcări flexibile, Flavia Mihăşan a stârnit vervă printre admiratorii ei, în momentul în care a apărut…mireasă! Din fericire, totul s-a întâmplat pe Facebook, iar imaginea provenea de la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Rochia de mireasă a venit ca turnată pe Flavia, iar decolteul adânc a stârnit imaginaţia tuturor, dovadă că blonda va fi una dintre cele mai sexy mirese ale momentului, atunci când va veni ziua cea mare. Deocamdată, însă, Flavia preferă să rămână doar la stadiul de exersare a rolului de mireasă, după cum bine a şi menţionat.

„Până vine ziua cea mare, mireasă la „Te cunosc de undeva” „, a scris Flavia, pe contul ei de Facebook.

 

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu