ULTIMA ORĂ
PARIURI / PREMIERĂ

FLEXI-RETRAGERI ȘI PRELUNGIRI ÎN AGENȚIILE SUPERBET! / ÎNCASĂRI RAPIDE ȘI PROGRAM EXTINS LA SUPERBET ÎN AGENȚII SELECTATE!

superbet3as4f68df4DS8G7A17GW961R7YVWE

Superbet face primele mutări după câștigarea premiului pentru „Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est” la gala CEEGC, cel mai important eveniment din domeniul Betting & Gaming din regiune.

Cele mai citite

JOCI ORIUNDE, ÎNCASEZI CÂȘTIGUL UNDE AI NEVOIE DE EL!

Începând cu luna aceasta, pariorii își pot încasa în oricare dintre cele peste 600 de agenții Superbet câștigurile de până la 1.000 Lei, indiferent de agenția la care au pus biletul câștigător!

Viteza în care se trăiește azi pasiunea pentru sport și jocuri a determinat compania să intensifice aventura clienților în oricare dintre cele peste 600 de agenții pe care operatorul le deține în România. Biletele câștigătoare puse la agenția din cartier pot fi achitate de o agenție din apropierea serviciului, sau biletele câștigătoare puse într-un moment de maximă inspirație la o agenție aflată aproape de o stație de metrou, de o gară sau un alt punct de tranzit, vor putea fi încasate în oricare altă agenție. Iar Superbet se mândrește cu o rețea cu acoperire națională dedicată Superpariorilor. Aceștia au mereu aproape o agenție în care să își încaseze câștigurile.

PRIMELE AGENȚII ÎN CARE SE INTRĂ ÎN „PRELUNGIRI”!

Experiența Superbet se va îmbogăți. Mai multă adrenalină, mai multe pariuri și mai multe amintiri alături de prieteni. Câteva zeci de agenții vor funcționa cu program extins până la miezul nopții!

Pariurile „contra” se vor pune direct în agenție, mai rapid și mai inspirat, în timpul marilor meciuri! Asta pentru că de acum înainte, pariorii și jucătorii la sloturi vor putea să se bucure mai mult de inspirația și pasiunea lor. Vor putea vedea și paria live în agenție pe meciurile din Champions League, Europa League, derby-urile din cele mai pariate campionate. Nu mai vorbim de faptul că se vor putea juca mai mult la sloturile preferate, în căutarea jackpot-urilor, zonale și a celui mai generos jackpot național: X Jackpot. București, Craiova, Bacău, Brăila, Buzău, Galați, Focșani și Râmnicu Sărat sunt primele orașe în care programul unor agenții selectate se prelungește. 42 de agenții din aceste 8 orașe vor funcționa cu program extins: 10:00 – 24:00.

Nu rata

PONT: PROFITAȚI CÂT MAI DES DE ACESTE DOUĂ SCHIMBĂRI!

Zilnic, în cele peste 600 de agenții Superbet vă puteți transforma în câștig pasiunea pentru sport și jocuri.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu