Fotbal intern

GALERIA FOTO. Fosta IUBITĂ a lui Cătălin Hîldan e mereu cu gîndul la regretatul fotbalist! Vezi cît de bine le stătea ÎMPREUNĂ

Deşi au trecut 15 ani de la dispariţia fulgerătoare a lui Cătălin Hîldan, fotbalistul dinamovist mort pe teren la 24 de ani, iubita lui de atunci îi păstrează înca o amintire nepieritoare....
07.10.2015 | 12:50

Deşi au trecut 15 ani de la dispariţia fulgerătoare a lui Cătălin Hîldan, fotbalistul dinamovist mort pe teren la 24 de ani, iubita lui de atunci îi păstrează înca o amintire nepieritoare.

Pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan (24 de ani) se prăbuşea fără suflare pe terenul de fotbal, la Olteniţa, după un infarct care a retezat viaţa şi cariera unuia dintre cei mai promiţători tricolori. În urma mijlocaşului au rămas o familie neconsolată, regretele a sute de mii de suporteri, dar şi inima frîntă a tinerei cu care Cătălin urma să se căsătorească.

CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO

Roxana şi Cătălin erau împreună de cîţiva ani cînd s-a produs tragedia, iar planurile celor doi erau clare – nuntă, copii şi o viaţă fericită împreună, confrm wowbiz.ro. Moartea lui Cătălin a dat peste cap totul, iar astăzi – la 15 ani de la dramă – Roxana dovedeşte tuturor că dinamovistul a fost iubirea vieţii ei.

“Îl simt alături de mine mereu!”, a scris tînăra bucureşteancă pe contul ei de Facebook în dreptul unei fotografii cu ea îmbrăţişîndu-se cu fotbalistul. Mai mult, în ciuda trecerii anilor, contul ei de pe site-ul de socializare este “drapat” mai mereu cu fotografii cu Hîldan, comentariile Roxanei fiind emoţionante şi apreciate de puţinii prieteni cărora le împărtăşeşte suferinţa ei nesfîrşită.