News

FOTO Cătălina Ponor, sexy la plajă în Puerto Rico

Tripla campioană olimpică la gimnastică din urmă cu 10 ani, Cătălina Ponor, trăieşte, de câţiva ani, o frumoasă poveste de dragoste. Acum ea se află la iubitul său, tocmai în Puerto...
20.12.2014 | 14:35

Tripla campioană olimpică la gimnastică din urmă cu 10 ani, Cătălina Ponor, trăieşte, de câţiva ani, o frumoasă poveste de dragoste. Acum ea se află la iubitul său, tocmai în Puerto Rico.

catalina_ponor_tommy_iubit_relatie1_418b9131dc_91128800

Cătălina Ponor este, la cei 27 de ani ai săi, o femeie frumoasă şi îndrăgostită. De doi ani trăieşte o poveste de dragoste extraordinară cu Tommy Ramos, un gimnast care scrie istorie pentru ţara, Puerto Rico. Nu cred că există vreun record pe care acest băiat de 28 de ani să nu îl fi stabilit, iar numărătoarea continuă, căci el intenţionează să concureze la cel mai înalt nivel până cel puţin la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio de Janeiro.

Chiar dacă se spune că relaţiile la distanţă – şi ce distanţă imensă îi desparte de Cătălina şi Rommy! – sunt dificile, Ponor şi Ramos demonstrează exact contrariul. În cele 6 luni din an în care sunt despărţiţi de mări şi ţări, ei ţin legătura prin diverse reţele de socializare sau, evident, pe Skype, iar în jumătatea de an pe care o petrec împreună în Puerto Rico sau în România sunt chiar de nedespărţit.

catalina_ponor

Acum, a fost rândul Cătălinei să meargă la iubitul ei. A ajuns acolo la începutul lunii decembrie, după ce el a cucerit al cincilea titlu consecutiv cu ţara sa la campionatele continentale, şi va petrece, evident, Sărbătorile cu el şi cu prietenii lui. Până să vină Mos Crăciun, Cătălina profită de vremea superbă din Puerto Rico şi de corpul ei superb şi merge la plajă, de unde, parcă pentru ”a ne face în ciudă”, ne şi trimite fotografia pe care o vedeţi mai sus.

sursa: click.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!