Fotbal intern

FOTO. Ea e familia lui Şumi care ia Anticârcel! “De mic era glumeţ!”

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, a făcut-o celebră pe mama sa, toate acestea după ce antrenorul a dat-o exemplu în disputa antidoping cu Steaua....
30.04.2016 | 00:00
FOTO Ea e familia lui Sumi care ia Anticarcel De mic era glumet

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, a făcut-o celebră pe mama sa, toate acestea după ce antrenorul a dat-o exemplu în disputa antidoping cu Steaua.

Şumi a dezvăluit că  jucătorii Astrei primesc cîte un plic care se numeşte Anticârcel pentru a nu avea probleme înainte sau după meciuri. “Cînd intrăm în cantonament, pe masa jucătorilor este un plic care se numeşte Anticârcel. Mi-am dat seama că este un plic foarte bun pentru a nu avea crampe musculare. Nu am luat eu, dar i-am dat mamei mele. Mi-a spus că s-a simţit extraordinar şi că a terminat de săpat grădina în două zile. Şi e o grădină destul de mare. I-a dat o vînă teribilă”, dezvăluita Şumudică.

Deşi părinţii lui Şumi locuiesc în Bucureşti, cei doi merg doi merg săptămînal în satul Scărişoara din comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, aflat la 40 de kilometri de Bucureşti. Neamul tehnicianului Astrei este cunoscut de tot satul.

Unchiul lui Şumi e dinamovist

Gigi, fratele tatălui lui Marius Şumudică, a vorbit despre ipostaza în care se află tehnicianul Astrei şi a dezvăluit că este fanul echipei din “Ştefan cel Mare”. Ne bucurăm pentru Marius, a muncit mult să ajungă sus. Am vorbit cu el de ziua lui, pe 4 martie. Eu sînt dinamovist, dar sînt sigur că îl bate iar pe Mircea Rednic, şi luni va fi campion. Sau poate chiar duminică, dacă Steaua se încurcă cu Pandurii. De ce, nu? Nu mergem la meci, la Giurgiu, nu avem cu cine lăsa animalele. Nici fratele meu şi nici cumnata nu mai merg la stadion. S-au săturat de înjurături”,a spus Gheorghe Şumudică.

”Împărţea ciocolata cu sora şi cu verişorii”

Şi mătura lui Marius Şumudică a vorbit despre antrenorul liderului Ligii 1. ”Marius este nepotul meu favorit, pentru că a fost primul. Vă pot povesti multe despre el. De mic era glumeţ şi avea vorbele la el. A moştenit asta de la Nelu, tatăl său, şi de la soţul meu. Lumea îl critică pentru că este certăreţ, dar e normal să reacţioneze cînd este atac. Să ştiţi însă că este foarte sufletist. Când era copil şi mergea în cantonamente, aducea acasă ciocolata pe care o primea, şi o împărţea cu sora lui şi cu copiii noştri, verişorii lui”.

Rudele lui Marius Şumudică şi-au adus aminte şi de povestea de dragoste trăită de acesta în tinereţe: ”După ce a terminat liceul, s-a pus problema să plece în Germania, cu iubita lui lui. Însă a renunţat. Vorba lui Hagi, iubea prea mult terasele din Piaţa Romană ca să plece în ţări străine”.

Mătuşa lui Şumi a susţine că tehnicianul Astrei a glumit atunci cînd a spus că mama lui a luat Anticârcel şi a săpat în două zile toată curtea. ”Cumnata mea, Eugenia, n-are nicio treabă cu sapa! A fost doar o poantă de-a lui Marius”.

Bunicii îi ţin pumnii strînşi

Marius Şumudică şi-a petrecut în casa bunicilor toate vacanţele din copilărie. Bunica sa are 89 de ani susţine spusele mătuşii lui Şumudică şi susţine că mama tehnicianului Astrei nu a săpat curteaEe, Nelu sapă. Nora ne ajută foarte mult la alte treburi prin casă şi prin curte.” Femeia e la curent cu performanţele nepotului său: ”A dat patru goluri luni. Îi ţinem pumnii să ia campionatul. Nu a mai trecut de mult pe la noi, toată ziua e plecat cu fotbal, Vine mîine, băiatul, Nelu”.

”Vrea jucători de la Hotarele”

Microbiştii din Hotarele sînt la curent cu tot ce se întîmplă la Astra Giurgiu.”Ţin cu Astra Giurgiu şi sînt convins că nu mai poate scăpa din mînă campionatul. Şumudică e băiat bun, chiar dacă se ceartă el cu toată lumea. Am auzit că vrea să ia nişte jucători de la Argeşul Hotarele”, susţine Marin Lambă. ”Chiar dacă mai sînt două etape, Astra e campioană. Steaua nu mai are nicio şansă. Dinamo nu bate la Giurgiu”, se aude de la altă masă. ”Şumudică e antrenor bun, dar nu sînt de acord cu gesturile obscene pe care le face”, şi-a spus părerea un tînăr.

Sursă: libertatea.ro